Edderkop skyld i voldsom bilulykke

En amerikansk bilist skal ud og købe ny bil, efter hun opdagede en ubuden gæst på køreturen

Det kunne være gået frygtelig galt, da den forskrækkede kvinde mistede herredømmet over bilen. Foto: WC Sheriff's Office
Det kunne være gået frygtelig galt, da den forskrækkede kvinde mistede herredømmet over bilen. Foto: WC Sheriff's Office

Det var tæt på at gået meget galt, da en amerikansk kvinde pludselig mistede kontrollen over sin bil og endte på hovedet i grøften.

Heldigvis skete der intet alvorligt med bilisten, der efterfølgende blev reddet ud af sin bil af politiet.

Hun kunne forklare ordensmagten, at det var gået galt, fordi en edderkop pludselig var faldet ned fra hendes bakspejl, hvilket havde fået hende til at gå i panik.

Det skriver Komo News.

Bilen blev totaltskadet
Den kvindelige bilist kan kalde sig selv mere end almindeligt heldig. Selv om bilen blev totalskadet i uheldet, så kunne hun selv kravle ud med minimale skader, blandt andet en skramme på hånden.

Til gengæld blev politiet nødt til at afspærre vejen i længere tid for at få styr på uheldet. Og der var efter sigende intet spor af edderkoppen.

Se også: Afdød stjerne kan genopstå i ny Fast and the Furious-film  

Hold opmærksomheden på vejen
Det kan være svært at ignorere en stor edderkop, hvis man hører den til gruppe, som er ekstremt bange for de ottebenede dyr, men man bør alligevel holde fokus på sin kørsel, indtil man kan komme ind til siden og få edderkoppen fjernet.

Ifølge Rådet for Sikker Trafik så kan det gå helt galt, hvis man kigger væk selv i kort tid.

Deres udregninger viser nemlig, at hvis du kører 80 km/t og kigger væk i kun fire sekunder, så har du kørt 89 meter i blinde, og det kan hurtigt blive farligt.

BMW'en i fuld gang med at folde sig ud som robot. Se det endelige resultat i videoen. Foto: Letvision Biler - 21. sep. 2016 - kl. 19:00 Se videoen: Her er virkelighedens Transformers

 

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere