Elbiler bliver overset i ny aftale: Sådan bliver priserne på hybrider

Toyota er tidligt ude med nye priser på hybridbiler efter de nye afgiftsregler

Toyota er tidligt ude med nye priser på deres populære hybridmodeller, der falder helt op til næsten 60.000 kroner i pris. Foto: Toyota
Toyota er tidligt ude med nye priser på deres populære hybridmodeller, der falder helt op til næsten 60.000 kroner i pris. Foto: Toyota

De nye afgiftsregler for biler har mødt kritik fra folk, der mener, at den ikke tilgodeser elbiler i tilstrækkelig grad.

Nu er Toyota hurtigt ude med en udmelding af, hvad reglerne vil betyde for priserne på hybridbiler, som japanerne satser hårdt på.

Toyota sidder på størstedelen af salget af hybridbiler herhjemme, og de kan melde om besparelser på op til 58.000 kroner som følge af de ændrede bilafgifter.

Størst besparelse er der at hente på hybridbilerne Toyota C-HR Hybrid, der i udstyrsudgaven C-HIC falder over 56.000 kr., og Toyota Prius og Toyota RAV4 Hybrid, der begge falder over 58.000 kr.

Danmarks mest populære hybridbil Yaris Hybrid kostede i en forholdsvis højt udstyret model før afgiftsændringen 197.000 kr. og vil efterfølgende koste omkring 183.000 kr.

Se også: Nye afgifter giver flere penge i kassen hos rige bilfamilier

- Det glæder os
Når man er den bilproducent i landet, der sælger flest hybridbiler, skaber det naturligvis glæde, når priserne falder. I år har Toyota solgt over 5.000 hybridbiler.

- Toyotas helt store fokus er hybrid. Derfor glæder vi os over, at det er blevet mere attraktivt at købe nye hybridbiler i Danmark, og hilser ændringen velkommen, siger Frank Okoisor, adm. direktør hos Toyota Danmark.

I Danmark er der samlet set solgt over 17.000 Toyota hybridbiler.

Se også: Regeringen vil stoppe lukrativ leasing-fidus

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen