En god idé? Tysk hotel vil have gæsterne til at parkere på balkonen

Som gæst på B'mine Hotel i Düsseldorf kan du fra næste år tage din bil med op på værelset

Er man den heldige ejer af en klassisk Jaguar, så giver elevatoren mulighed for at gøre udsigten ekstra god - mens sagen er en lidt anden, når man parkerer en Citroën Berlingo på balkonen. Foto: b'mine hotels GmbH/ CarLoft Modul GmbH
Er man den heldige ejer af en klassisk Jaguar, så giver elevatoren mulighed for at gøre udsigten ekstra god - mens sagen er en lidt anden, når man parkerer en Citroën Berlingo på balkonen. Foto: b'mine hotels GmbH/ CarLoft Modul GmbH
Følg Biler

Forestil dig, at du vågner på et hotelværelse. Det første, du ser, er ikke din kæreste, der står og lader håret flagre på balkonen. Nej, det er din bil, der står og gør sig til – på balkonen.

Fra sommeren 2019 bliver dette virkelighed for gæster på det kommende B'mine Hotel i Düsseldorf. Det skriver det tyske medie Auto, Motor und Sport. 26 af hotellets 202 planlagte værelser bliver nemlig såkaldte CarLoft-værelser, der er udstyret med en særlig elevator, som lader gæsterne fragte deres bil med op på værelsets balkon.

Og hvad skal det så koste for en overnatning med sit kæreste eje ved sin side? 1120 kroner.

Booking og check-in på hotellet foregår 100 procent digitalt. Når du ankommer i din bil, viser lysstriber i gulvet dig vej til den futurisk-udseende CarLift-elevator, der skal hejse din bil op på værelsesbalkonen.

Tom Cruise sværger til tysk bilmærke i ny blockbuster

Skal afhjælpe problem
Når bilen er fragtet til værelset, kører du den ud på balkonen, stiger ud og låser dig ind på dit værelse. Eller du kan blive i bilen og nyde udsigten over Düsseldorf.

Ifølge den tyske hotelkæde er CarLoft-værelserne mere end en sjov gimmick. Formålet er angiveligt at afhjælpe et problem kendt af alle bilister, der nogensinde har befundet sig i en storby – nemlig at finde en parkeringsplads.

Om hotelkæden har overvejet en parkeringskælder eller lignende løsning, melder historien ingenting om.

Hotellet i Düsseldorf er det første af 10 planlagte hoteller med CarLoft-værelser. Blandt andet er der også en på vej i Frankfurt. Den åbner i slutningen af 2020.

Ford vil forhindre ulykker ved udbredt og farligt kø-trick

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.