Annonce:
Annonce:

Endelig! Tesla fikser pinlig fejl

Elon Musk har endelig annonceret, at Tesla er på vej med to større softwareopdateringer, der skal fikse pinlige problemer i Model X

Elon Musk indrømmer nu, at Tesla har proppet Model X med lige lovlig meget ny teknologi, som de ikke har haft helt styr på, og det er gået ud over kunderne, som bl.a. er utilfredse med mågevingedørene. (Foto: PR)
Elon Musk indrømmer nu, at Tesla har proppet Model X med lige lovlig meget ny teknologi, som de ikke har haft helt styr på, og det er gået ud over kunderne, som bl.a. er utilfredse med mågevingedørene. (Foto: PR)
Annonce:
Følg Biler

De ser ret blærede ud. Mågevingedørene - eller Falcon Wings - som Teslas Model X er udstyret med.

Alene de seje døre er formodentlig skyld i flere tusinde kunders beslutning om netop at købe en Model X, der i Danmark koster omkring 850.000 kr. uden ekstra udstyr.

De første danske ejere af Model X venter stadig spændt på at få leveret deres elbil, men man kan vist trygt sige, at de endnu ikke er gået glip af noget.

For udlændinge, der allerede ejer en Model X, har lige siden lanceringen af bilen klaget over dysfunktionelle mågevingedøre, der ikke åbner og lukker ordentligt.

Det må mildest talt være ret frustrerende, når man har betalt noget nær en million kroner for bilen.

Annonce:

Indrømmer fejl
Men nu har Tesla-bossen, Elon Musk, for første gang kommenteret på pinlighederne. Det gjorde han i forbindelse med et møde med investorerne i Californien, USA, skriver Autoblog.

– Den software, som styrer Model X og dermed driften af dørene, har været rigtig svær at forfine. Jeg tror til gengæld, at vi er lige ved at være i mål i forhold til at gøre dørene nyttige, sagde Elon Musk blandt andet til mødet.

Her sagde han også, at de to softwareopdateringer, som skal fikse problemet med dørene, vil være klar i løbet af den næste måneds tid.

Og så fik kongen af Tesla måske også lovet noget, han ikke kan holde.

Han lover nemlig, at man vil elske dørene i Model X, hvis man bestiller en nu eller i fremtiden, fordi softwaren på det tidspunkt vil være fikset, og dørene vil dermed fungere fejlfrit, som de burde.

Og Elon Musk har det med at love ting. For kort tid siden lovede han rabat for alle nye Tesla-kunder, hvis man blev henvist af en eksisterende Tesla-ejer.

Annonce:

De danske Model X-ejere modtager deres nye bil i løbet af 2016. Forhåbentligt virker det hele.

Årets bedste brugtbil er en næsten fejlfri tysker

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: