Englænder bygger verdens hurtigste skur

Det besynderlige køretøj har en topfart på 140 i timen

Se det kørende skur her. (Video: Barcroft)

Mange mænd fortrækker til garagen eller skuret når de trænger til noget alenetid, men hvis Kevin Nicks får brug for et afbræk fra familien, kan han simpelthen sætte sig ud i skuret og køre sin vej i en vis fart.

Den 51-årige englænder har nemlig ikke kun ombygget et skur til at være kørende på fire hjul, han har nemlig i samme ombæring også sat verdensrekorden for 'verdens hurtigste skur' med en topfart på 140 kilometer i timen.

Det tog Kevin Nicks syv måneder og kostede over 50.000 kroner at ombygge en VW Passat til rullende skur, men til gengæld er der heller ikke sparet på noget som helst.

Det to ton tunge vidunder er trukket af en 2.8 liters V6-motor, og har derudover et helt skur fuld af ekstraudstyr, som blandt andet tæller fjernbetjent centrallås, aircondition, elruder og tre ydre kameraer, der giver føreren et bedre udsyn.

Premierministeren hjalp med godkendelse

Kevin Nicks' skur er oven i købet godkendt til kørsel på offentlig vej, men at opnå den blåstempling har ikke været nemt.

Køretøjet skulle blandt andet have tildelt et nyt serienummer og undergå en sikkerhedstest før det kunne sendes ud på vejen.

- Det var dér, problemerne begyndte - ikke på grund af fejl på køretøjet, men da jeg havde med en ældre herre hos VOSA (den engelske trafikstyrelse, red.) at gøre, for rent faktisk at bestille en tid, fortæller Kevin Nicks.

Det fik skurejeren til at skrive til sit lokale parlamentsmedlem, som tilfældigvis er premierminister David Cameron.

- Premierministeren er mit parlamentsmedlem. Jeg kontaktede ham, og han skrev til lederen af motorkontoret, hvilket hjalp. Både hans kontor og Hr Cameron var meget effektive, lyder det fra Kevin Nicks.

Se flere skøre køretøjer herunder:

Skolebus med jetmotor

Biler - 29. okt. 2014 - kl. 21:00 TV: Med denne bus kommer ingen for sent

Rig russers Mercedes er dækket af Swarowski-krystaller.

  webtv - 24. sep. 2014 - kl. 18:37 TV: Her flasher rig russer vild bling-bing Mercedes

21 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere