Er du den nye BMW 7-serie

Ups, BMW's nye 7-serie er blevet lækket på en østrigsk hjemmeside – her er alle detaljerne

Sådan ser den nye BMW 7-serie ud – du skulle bare ikke have vidst det før på onsdag, d. 10. juni, hvor bilen officielt har premiere. (Fotos: BMW)
Sådan ser den nye BMW 7-serie ud – du skulle bare ikke have vidst det før på onsdag, d. 10. juni, hvor bilen officielt har premiere. (Fotos: BMW)

I Østrig må der sidde en webmaster med røde øre. BMW Østrig er nemlig kommet til at frigive en konfigurator for den nye 7-serie på deres hjemmeside. Og det har nok pisset hovedsædets marketingsafdeling af – den nye 7-serie skulle nemlig først være vist officielt onsdag d. 10. juni.

Den nye X1 får et frækkere design og mere plads. (Foto: BMW) Biler Ny BMW X1 er en frækkert

Derfor kan vi nu vise de første billeder af 7-serie, men vi kender også allerede flere tekniske detaljer. Blandt andet ved vi, at den nye sjette generation af 7-serie skal bygges af en blanding af aluminium, magnesium, højstyrke-stål og kulfiber-forstærket plastik (CFRP), som skulle give den store bil en markant vægtreduktion på omkring 200 kg.


V12
7-serien bliver introduceret med en ny 3-liters sekscylindret dieselmotor, som selvfølgelig er en rækkemotor. Motoren får kodenavnet B57 og yder 265 hk i enten 730d eller 730d Xdrive. En benzindreven turboladet rækkesekser på tre liter får navnet 740i og yder 326 hk. 750i får ikke en V12'er, men i stedet en 4,4-liters V8'er med 450 hk.

Den nye generation vil dog også få en 12 cylindrede motor ligesom en firecylindret, mens alle modeller får en 9-trins automatgearkasse som standard.

BMW fejrer 3-seriens 40 års fødselsdag stille. Det er næsten ikke til at se faceliftet. (Foto: BMW) Biler Rund fødselsdag til klassisk Bimmer

Mere lir
Takket være den lidt for tidlige afsløring ved vi, at den nye 7-serie kan udstyres med næsten alt, hvad hjertet begærer. Blandt andet får den nye model fuldt adaptive LED-lys. Du kan også tilkøbe justerbare bagsæder eller fire zoners klimaanlæg. På redaktionen er vores favorit dog et armlæn med køleskab, som i Østrig vil koste dig 10.745 kr. Billigste model bliver 730d, som i Østrig koster 100.445 euro. Med dansk afgift vil det betyde en pris på omkring to millioner kr, hvilket er markant mere end den nuværende models startpris på 1.472.500 kr.

0 kommentarer
Vis kommentarer