Familie ville købe vand til bilturen: Kørte forkert og endte med at blive skudt

En britisk mor blev skudt i maven af brasilianske kriminelle, da hun i sin søgen efter et sted at købe vand, endte i et slumkvarter

Brasilien er blandt andet kendt for sine slumkvarterer kaldet 'favelaer', og det var i et sådant slumkvarter, at en uheldig britisk kvinde blev skudt i maven. Foto: /ritzau/Finn Frandsen
Brasilien er blandt andet kendt for sine slumkvarterer kaldet 'favelaer', og det var i et sådant slumkvarter, at en uheldig britisk kvinde blev skudt i maven. Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Eloise Dixon kommer formentlig aldrig til at glemme sommeren 2017, hvor hun sammen med sin mand og tre børn var på ferie i Brasilien.

Den 46-årige britiske kvinde blev skudt i maven af lokale kriminelle, efter hun og resten af familien ved en fejl kom til at køre ind i et slumkvarter.

Familien misforstod en besked om, hvor de kunne købe vand. Det fortæller Daily Mail, som også har billeder af kvinden selv og bilen, som familien sad i.

Det lokale politi bekræfter ifølge Daily Mail, at familien kom til at køre forkert efter en sproglig misforståelse, hvor de havde spurgt efter hjælp til at finde et sted, de kunne købe vand tæt ved området Angra dos Reis lige syd for Rio de Janeiro, hvor familien var på ferie.

Kvindens mand kørte bilen, mens deres tre børn sad på bagsædet, da de ved en fejl kom til at køre ind i slumkvarteret Agua Santa.

- På grund af sproglige misforståelser, opstod der forvirring. De endte med at køre ind i Agua Santa, hvor de blev mødt af kriminelle, lyder det fra Bruno Gilaberte, politichef i området, ifølge Daily Mail.

- De blev skudt på, efter de ikke forstod de kriminelles ordrer om, at de skulle forlade området, lyder det fra politichefen.

Se også: Ung kvinde slap væk fra kidnappere: De kunne ikke køre med kobling

Kan takke sin mand
Selv om Eloise Dixon blev skudt i maven, er hun ifølge Daily Mail i stabil tilstand og uden for livsfare.

Hun blev hurtigt efter skudangrebet fragtet til Japuiba Hospital i Angra Dos Reis, hvor hun blev behandlet for skudsårene.

Ifølge politiet kan Eloise Dixon takke sin mand for, at han skyndte sig at køre ud af slumkvarteret og fortsatte, ind til han fandt en lokal politistation, hvor politiet hjalp med at få hende på hospitalet.

- Skuddet gik lige gennem hendes mave og undgik at ramme vigtige organer og arterier. Hun var meget heldig, lyder det fra Rodrigo Muchelli, direktør på hospitalet, ifølge Daily Mail.

Agua Santa - området hvor familien endte i deres søgen efter vand - er hjemsted for narkohandlere fra den Rio de Janeiro-baserede kriminelle organisation kaldet Terceiro Comando Puro.

Biler - 4. aug. 2017 - kl. 15:11 Er det her verdens mest uretfærdige parkeringsbøde?

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen