Annonce:
Annonce:

Fartsynder snuppet igen: Kørte 129 km/t. på ringvej

Nu kan han formentlig se frem til en ubetinget frakendelse af kørekortet, lyder det fra politiet

En fartsynder blev for anden gang i år taget i at køre alt for stærkt, og nu kan vedkommende miste kørekortet. Arkivfoto: Jonas Olufson
En fartsynder blev for anden gang i år taget i at køre alt for stærkt, og nu kan vedkommende miste kørekortet. Arkivfoto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Biler

En bilist med en alt for tung højrefod blev af Østjyllands Politi taget i at køre intet mindre end 129 km/t på en ringvej i Aarhus V, hvor hastighedsgrænsen er 70 km/t.

Tidligere på året blev samme person snuppet med 166 km/t. på motorvej, og nu kan han ifølge politiet formentlig se frem til en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Flere fotovogne på vej: Fartbøder skal finansiere flere betjente

Den 27-årige mand, som er fra det vestlige Aarhus, blev taget i at køre 'mindst 129 km/t.' på Hasle Ringvej, da Østjyllands Politis færdselsafdeling tirsdag aften gennemførte en målrettet færdselsindsats på ringvejen.

Annonce:

I alt førte det til 13 sigtelser, og én af de sigtede var altså den 27-årige mand, som politiet kunne konstatere i forvejen var betinget frakendt førerretten - blandt andet fordi han tidligere på året blev taget med 166 km/t. på motorvejen.

- Han kan formentlig inden længe se frem til at få det vekslet til en ubetinget frakendelse af førerretten, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Politikredsen meldte tidligere på året ud, at de har et særligt øje på trafikkulturen i Aarhus V.

- Vi har haft, og vil også fortsat have, rigtig mange færdselskontroller i og omkring det vestlige Aarhus. Så længe vi kan konstatere, at der stadig er for mange, der ikke kan finde ud af at følge færdselsreglerne, så fortsætter vi vores massive kontroltryk, for at sikre at alle de øvrige trafikanter trygt kan færdes i området, sagde Brian Voss Olsen, politiinspektør i Østjyllands Politi, i den forbindelse.

Vanvidsbilist kørte 124 km/t i by: 'Farvel kørekort'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: