Femårige drenge bryder ud fra børnehave for at købe Jaguar

Bevæbnet med skovle gravede to femårige drenge sig ud af deres børnehave og drog på udflugt. De ville nemlig købe en Jaguar.

Hvilken Jaguar de femårige drenge havde tænkt sig at købe, melder historien ikke noget om.
Hvilken Jaguar de femårige drenge havde tænkt sig at købe, melder historien ikke noget om.

To russiske drenge i børnehavealderen har begået noget af en bedrift.

De var nemlig i stand til at grave sig hele vejen ud af børnehaven i forsøget på at købe en Jaguar. Det skriver Komsomolskaya Pravda ifølge Yahoo.

De to drenge forsvandt under en tur på børnehavens grund med pædagogerne i den russiske by Magnitogorsk. Da de kom ud i friheden, gik de to kilometer mod en bilforhandler, som sælger luksusbiler.

Her opdagede en kvindelig bilist de to eventyrlyste drenge og spurgte dem, hvad de lavede. De fortalte hende, at de kom fra børnehaven for at købe en Jaguar, men at de ikke havde nogle penge. Derefter tog hun dem med i sin bil og kørte dem til politistationen.

Kvinder anklaget for at arrangere slåskampe i børnehave

Ifølge den russiske avis Komsomolskaya Pravda havde drengene forberedt flugten gennem flere dage ved at grave et hul under et hegn med skovlene fra børnehavens sandkasse.

Der nåede at gå en halv time, før pædagogerne i børnehaven opdagede, at drengene var væk. De lokale myndigheder reagerede ved at fyre den ansvarlige i børnehaven på tidspunktet, hvor drengene forsvandt. En anden medarbejder har fået en advarsel.