Annonce:
Annonce:

Ferrari og Lamborghini i fælles front: Vi laver ikke elbiler

De italienske sportsvognsproducenter har ingen planer om at lave rene elektriske biler

Vi skal ikke forvente at se 100 procent elektriske biler fra hverken Ferrari eller Lamborghini i den nærmeste fremtid. Foto: Martin Meissner/AP
Vi skal ikke forvente at se 100 procent elektriske biler fra hverken Ferrari eller Lamborghini i den nærmeste fremtid. Foto: Martin Meissner/AP
Annonce:
Følg Biler

Kan du ikke forestille dig en Ferrari uden lyden af en skrigende otte cylindret motor? Eller en Lamborghini uden en brølende V12'er under hjelmen?

Så er der godt nyt.

Mens store dele af bilbranchen begynder at orientere sig mod en mere og mere elektrisk præget bilfremtid, melder de ikoniske sportsvognsproducenter Ferrari og Lamborghini nu ud, at de ikke har planer om at bygge 100 procent elektriske biler.

Det skriver Autonews Europe, som har taget en snak med begge firmaer til Frankfurt Motorshow, som løber af stablen i disse dage. 

Mens begge bilproducenter erkender, at hybridsystemer og elektrificering af biler også finder vej til de italienske sportsvogne, så ser de ikke pt, at rene elbiler kan fungere for dem.

Hos Ferrari kan man ikke forestille sig 100 procent elektriske Ferrarier, fordi teknologien ifølge dem sætter for mange begrænsninger.

Annonce:

- Der er behov for mere tid, mere innovation for at få de samme præstationer og den samme køreglæde, som vi har i dag, lyder fra Michael Leiters, chef for teknologi hos Ferrari, ifølge Autonews Europe.

- Bare tænk på lyden og lignende ting, som er essentielle for os. For os er første skridt hybrider, siger han.

Bilmærke genopstår efter 10 år: Lover bedre pålidelighed

- Hybrider kommer
Hos Lamborghini stemmer man i med kollegerne fra Ferrari.

Firmaet med tyren som logo vil ifølge Autonews Europe udvikle hybridsystemer til kommende motorer, uden at de dog er færdige med at udforske potentialet i deres store V10- og V12-sugemotorer uden elektriske hjælpemidler.

- Jeg kan ikke se elektrificering som en snarlig udvikling i segmentet for supersportsvogne, men selvfølgelig vil der komme hybrider og hybridsystemer inden for de næste fem år, siger Stefano Domenciali, direktør hos Lamborghini, ifølge Autonews Europe.

Annonce:

På Frankfurt Motorshow har Ferrari netop præsenteret deres nye billigste model, en Ferrari Portofino, og Lamborghini har løftet sløret for deres hidsige Lamborghini Aventador S Roadster.

Nu er den her! Formel 1-bilen du kan køre til bageren i

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: