Flere biler fra milliontyveri er fundet: Danny mangler stadig sin sorte BMW

Politiet har mandag fundet den femte ud af seks biler, der blev stjålet fra en bilforhandler i Midtjyllland for knap 14 dage siden. Den sidste er dog sporløst forsvundet

En sort, punkteret Audi Q5 stod tre dage på en parkeringsplads i Valby med nøglen på det ene dæk, inden den blev hentet af tre personer. Video: Mathias Gram

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS eller MMS på 1224 (koster alm. takst)

Kabinen lugter af klor, forskærmen er ridset, og det ene dæk er ødelagt. Men ellers er den sorte Audi Q5, der natten til fredag 11. maj forsvandt sammen med fem andre biler fra Jysk Engros Bilhandel ved Viborg, i god behold. 

Efter 11 dage, hvor bilen kun er dukket op på Ekstra Bladets radar to gange - først muligvis spottet på en parkeringsplads i Valby og siden i vejkanten på Amagermotorvejen klokken 05.15 tirsdag morgen - har politiet senere tirsdag fundet bilen i København.

Dermed er fem af de seks forsvundne biler fundet igen. Men ikke alle er sluppet lige så heldigt fra tyveriet som den sorte Audi. En Mini Cooper er fundet udbrændt i Odense, og en Mercedes-Benz B-klasse står totalskadet i København.

Danny Madsens planlagde at beholde Audien selv, inden bilen blev stjålet. Foto: Privat
Danny Madsens planlagde at beholde Audien selv, inden bilen blev stjålet. Foto: Privat

Et lille tab er bedre end et stort
De seks biler havde en samlet værdi i omegnen af 1,2 millioner kroner, da de stod hos Jysk Engros Bilhandel. Ingen af dem var dog forsikrede, og Danny Madsen, der er medejer af Jysk Engros Bilhandel, er derfor overordentlig glad for, at hans Volvo V70, Mercedes-Benz C-klasse og nu også Audi Q5 er kommet forholdsvis helskindet gennem tyveriet.

-  Det betyder meget, at de er fundet. Selv om det hurtigt koster penge at få nye nøgler og andet repareret, så er et lille tab jo bedre end et stort tab, siger han.

Det økonomiske mareridt, som tyveriet har kastet Danny Madsen ud i, har også tidligere fået ham til at appellere til, at gerningsmændene undlod at totalskade bilerne.

- Lad være med at smadre flere af bilerne. Der er ingen grund til at brænde dem af. Kom med et anonymt tip, så min gældspost ikke bliver større, end den allerede er, sagde han i sidste uge, da flere af bilerne endnu ikke var fundet.

Skaderne på Audiens dæk og skærm får dog Danny Madsen til at tvivle på, at han kan tjene noget på den luksuriøse bil.

- Det løb er kørt. Men som jeg også har sagt tidligere, så var Audien en bil, jeg selv ville have, så det glæder mig utrolig meget, at den er fundet, siger han.

Danny Madsens BMW 320d er stadig forsvundet. Foto: Privat
Danny Madsens BMW 320d er stadig forsvundet. Foto: Privat

Politiet ved, at Mercedesen kørte over Storebæltsbroen uden at betale. Den blev fundet i København efter at være blevet kørt ind i et træ. Foto: Privat Biler Danny fik stjålet luksusbiler: Nu udlodder han dusør

Hvor er BMW'en nu?
Med fundet af Audien kan Danny Madsen barbere sit tab ned til omkring 450.000 kroner. Og tabet kan blive endnu mindre, hvis hans sorte BMW 320d fra 2009 også bliver fundet i god behold.

Indtil nu har bilen været sporløst forsvundet. En overvågningsvideo fra en parkeringsplads i Valby fangede dog en lignende mørk BMW mandag i sidste uge, da tre personer ankom i bilen for at hente den Audi Q5, der stod parkeret på pladsen med punkteret fordæk og stjålne nummerplader fra Viborg-området. En Audi, der i lighed med Danny Madsens også var sænket og iført store fælge.

BMW'en forlader ifølge overvågningsbillederne parkeringspladsen sammen med Audien mandag 14. maj klokken 16.12 og er ikke set siden.

Hvis man har afgørende tip i sagen, skal man kontakte politiet på 114.

Videoovervågningen er grynet, men viser tydeligt en mørk BMW med de karakteristiske 'nyrer' i fronten. Foto: Mathias Gram
Videoovervågningen er grynet, men viser tydeligt en mørk BMW med de karakteristiske 'nyrer' i fronten. Foto: Mathias Gram

Alle fire døre virker stadig på bilen, selv om den blev klemt sammen mellem to lastbiler. Foto: Toyota of Surprise Biler Bilforhandler kørte galt: Nu udstiller han den smadrede bil i butikken

22 kommentarer
Vis kommentarer