Annonce:
Annonce:

Fra Barbie til Batman: Berygtet firma pimper udskældt 'frisør-Porsche'

Et berygtet japansk firma har lavet et køligt bodykit til Mazdas udskældt 'tøse-bil'

Er det en frisør-Porsche, eller er den hård nok til at være batmans nye firmabil. DAMD forvandler Mazda MX-5. (Fotos: PR)
Er det en frisør-Porsche, eller er den hård nok til at være batmans nye firmabil. DAMD forvandler Mazda MX-5. (Fotos: PR)
Annonce:
Følg Biler

Et lille japansk tuningsfirma kan få DC Comics og Warner Bros efter sig.

Dream Automotive Development and Design (DAMD) hedder firmaet, og de har netop lavet et bodykit til den nye Mazda MX-5, som de har kaldt 'Dark Knight' – altså, som i Batman.

Selvom navnet på bodykittet måske strider mod forskellige rettigheder, så bliver udseendet af den lille sportsvogn noget mere brutalt.

Så navnet Dark Knight er måske ikke helt ved siden af, når man tænker på, at den almindelige MX-5 ofte bliver beskyldt for både at være en Barbie-bil eller en frisør-Porsche til folk, der ikke har råd til en rigtig sportsvogn.

Mamma mia! Ny vanvittig italiensk superbil har 1000 hk

Annonce:

Aston Martin på samvittigheden
Dream Automotive Development and Design har tidligere vist, at de kan være grænsende til skruppelløse. Firmaet blev nemlig verdenskendt, da de forsøgte at få sportsvognen Toyota GT86 til at ligne en Aston Martin.

Heldigvis er de sluppet langt bedre fra det nye projekt, som konkret består af et sæt fjedre og støddæmpere fra Spirit Racing, der følges af et sæt 18 tommer O.Z. alufælge med gode Bridgestone-dæk.

Visuelt er den største ændring dog skabt af en ny underspoiler, skørter og en diffuser med to dobbelte udstødningsrør til bagenden, som får den lille MX-5 til at se ud som om, at den er klar til en gang drifting på en nedlagt fabrik i udkanten af Tokyo.

Det hele toppes af med en spoiler, og alt skulle være lavet i kulfiber.

Alle, der faktisk har prøvet en Mazda MX-5, vil vide, at den bestemt ikke kører som hverken en barbie- eller frisør-Porsche, men derfor skal vi nok alligevel ikke forvente at se den i den næste Batman-film.

Volvo pumper 600 hk i ny eksplosiv sportsvogn

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: