- Frække abe! Familie får seksualundervisning serveret i safaripark

- Far, hvad laver aben?, lyder det fra børnene på bagsædet

Et par bavianer besluttede sig for at blive ganske intime på kølerhjelmen på familiebil med familien som tætte vidner. Video: Newsflare

En families hyggelige tur til en britisk safaripark blev lige pludselig en smule akavet, da to bavianer besluttede sig for at parre sig midt på familiebilens kølerhjelm, mens familien med børnene på bagsædet blev førstehåndsvidner til abernes udskejelser. Det fortæller aol.co.uk.

I videoen, som du kan se over artiklen, har Danielle Pearson, som sidder inde i bilen, optaget en video, der begynder med, at en bavian sidder stille og roligt på bilens kølerhjelm.

Bavianen hopper dog kortvarigt ned af bilens front, men vender straks tilbage - denne gang ledsaget af en anden bavian.

Og så tager det pludselig fart, da de to aber beslutter sig for at blive meget, meget intime lige der midt på kølerhjelmen uden at tage særlig notits af, at de har en familie med som tilskuere til deres akt.

Sjovt eller sygt? Bruger hundehvalp til at polere Maserati

- Frække abe
Da bavianerne så ellers er i gang, kan man høre, hvordan familiemedlemmerne reagerer med både skrig og latter.

Danielle selv råber højlydt 'Oh my god'  i videoen - formentlig i chok over, hvad børnene bliver vidne til fra bagsædet.

Få sekunder senere er bavianerne færdige med deres gøren, men den ene af de aktive parter bliver siddende lige så stille og roligt på kølerhjelmen.

Fra bagsædet af bilen kan man høre en barnestemme sige: 'Naughty monkey', hvilket på dansk betyder 'frække abe'.

Danielle, som har optaget videoen, lagde videoen online med den medfølgende tekst: 'Børnenes tur til Knowsley Safari Park blev en smule akavet'.