Fuld plade: Jysk bilist med peberspray og kokain i bilen standset uden kørekort i stjålet bil

En 23-årig mand fra Lemvig i Nordvestjylland blev standset af politiet uden kørekort - men det var bare ét af mandens problemer, for overtrædelsen var ikke hans eneste

En 23-årig bilist fik en lang række sigtelser mod sig, efter han blev stoppet i en stjålet bil med stoffer i blodet. Foto: Colourbox
En 23-årig bilist fik en lang række sigtelser mod sig, efter han blev stoppet i en stjålet bil med stoffer i blodet. Foto: Colourbox

De færreste synes, det er særlig sjovt at blive standset af politiet.

Selv om man ikke har gjort noget galt, kan man godt blive helt nervøs for, at man har.

En 23-årig mand fra Lemvig blev søndag morgen stoppet af politiet på Fjordvej i Struer - og han har haft al mulig grund til at være en smule nervøs.

- Han var påvirket af euforiserende stoffer og blev desuden sigtet for at køre i frakendelsestiden, altså uden gyldigt kørekort, fortæller politikommissær Knud Lauritsen fra lokalpolitiet til Dagbladet Holstebro Struer.

Våbenlov, brugstyveri, og så videre

Men den unge mands kvaler sluttede ikke med mangel på gyldigt kørekort, og det at han var påvirket af euforiserende stoffer.

For sigtelserne endte med at regne ned over den 23-årige.

Se også: Fik bøder for at advare om fartkontrol: Blinkede 22 gange på 400 meter

- Det viste sig også, at han var i besiddelse af 0.1 gram kokain. Og så havde han en peberspray. Det er en overtrædelse af våbenloven, forklarer Knud Lauritsen til dagbladet.

Den lange liste af overtrædelser var dog ikke helt færdig der.

Endeligt viste det sig nemlig også, at den 23-årige chauffør ikke havde fået lov at låne den bil, han kørte i, så derfor blev der lagt en sigtelse for brugstyveri oven i den øvrige liste af sigtelser.

Se også: Kan du mærke det? Trafikken bliver værre og værre

24 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere