Gab eller godt skåret? Her er VWs spritnye Polo

VWs bestseller, der er solgt i 14 millioner eksemplarer, er klar i en ny udgave

Sådan ser den spritnye VW Polo ud, der netop er blevet offentliggjort, og som skal forsøge at kapre kunder i minibil-klassen. Foto: VW
Sådan ser den spritnye VW Polo ud, der netop er blevet offentliggjort, og som skal forsøge at kapre kunder i minibil-klassen. Foto: VW

Sjette generation af Volkswagen Polo har netop fået verdenspremiere, og der er tale om en helt nyudviklet bil, som især udmærker sig ved at være den største VW Polo nogensinde med en længde på lige over fire meter og en bagagerumsvolumen, der er vokset med 25 procent, til 351 liter.

På designfronten kører VW den sikkert med tydelige træk til både den tidligere Polo-model og den større VW Golf. Selv betegner VV designet som mere dynamisk og fronten som 'maskulin'.

Tips og guides Stor guide: Skal du lease eller købe bil?

- Polo er en ung og frisk bil. Den kombinerer karisma med stærk teknik. Ingen anden bil i den størrelse byder på så meget plads. Dermed er og bliver vores Polo den foretrukne kompakte bil, lyder det fra Dr. Herbert Diess, administrerende direktør i Volkswagen, i vurderingen af koncernes nye bil.

Polo kommer med motorer fra en 74 hestekræfters motor på 1.0 liter til en 2.0-liters med 200 hestekræfter i GTI-udgaven. 

Biler - 15. jun. 2017 - kl. 12:29 Drama på dansk motorvej: Slingrende cyklist svinger ud foran lastbil

Lanceres i flere forskellige udgaver
Grundlæggende lanceres Polo med i alt fem udstyrsvarianter med navnene Trendline, Comfortline, Highline, R-line og Polo GTI.

R-line er en mere dynamisk udstyrsvariant med blandt andet 16 tommer letmetalfælge, sportslig stødfanger og spoiler på tagkanten bagpå.

Rent optisk ser Polo R-line ud til at stå lavere på vejen på grund af sorte panellister hele vejen rundt, mens også interiøret er særlig eksklusivt med R-line-pakken.

Kevin Magnussen sluttede uden for pointene i Sochi. Foto: All Over Press Sport og Spil F1 for alvor i gang: Sådan står Kevin hos Haas

(Artiklen fortsætter under billedet)

Designet er helt nyt, og på alle ledder og kanter er den nye Polo vokset i forhold til den gamle. Foto: VW
Designet er helt nyt, og på alle ledder og kanter er den nye Polo vokset i forhold til den gamle. Foto: VW

Trendline er Poloens mest skrabede udstyrsvariant, men trods titlen som skrabet standard er en otte-tommer skærm, LED-kørelys, fodgængerregistrering og automatisk nødbremse i bykørsel blandt standardudstyret.

Den nye Polo fås til priser fra 159.990 kroner for en 1.0 Trendline og kommer på markedet i løbet af 2017.

Hvad siger du? Er designet kedeligt eller superskarpt?

Se også: Ny klimavenlig asfalt sparer på benzinen

77 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere