Gamle skrotbunker smadrer superbiler i ny oktanfyldt serie

Netflix er klar med sin første egenproducerede bilserie kaldet 'Fastest Car', hvor hjemmebyggede biler skal dyste mod nogle af verdens mest eksotiske

Bilerne i serien er såkaldte 'sleeper cars', der ser trætte ud, men er i stand til at give superbiler som Lamborghini og McLaren kamp til stregen. Video: Netflix
Følg Biler

Gennemrustet, forkromet eller et kørende maleri. Forskellene er til at få øje på blandt bilerne i den nye Netflix-satsning 'Fastest Car', men én ting har de dog tilfælles: De er vanvittigt hurtige.

Og i første sæson af den nye serie, der består af 8 afsnit og kan ses på Netflix fra 6. april, skal de dyste mod hinanden. 'Fastest Car' er streamingtjenestens første egenproducerede bilserie, og til forskel fra kendte bilprogrammer som 'Fifth Gear' eller 'Top Gear' er der ingen faste værter.

I stedet fokuserer hvert afsnit på tre helt almindelige bilentusiaster, der kører deres hjemmebyggede biler ud af garagen for at køre ræs mod rigmænd i dyre biler fra Lamborghini, Porsche og McLaren.

Hvert afsnit varer en time, og seerne møder forskellige entusiaster og rigmænd fra afsnit til afsnit.

Formel 1 får ny 'safety car': Så voldsom er den

Overraskende 'sleeper cars'
Når entusiasternes gamle smadderkasser bliver linet up ved siden af de eksotiske superbiler, er det ikke svært at få den tanke, at resultatet må være givet på forhånd.

At de mange hundrede italienske hingste under Ferrariens motorhjelm alligevel er for stor en mundfuld for de gamle biler, uanset at entusiasterne har brugt nat og dag på at gøre dem hurtigere.

Men sådan går det ikke helt, lover programmet.

De hjemmebyggede biler er nemlig såkaldte 'sleeper cars', der på ydersiden ligner helt almindelige og ofte godt brugte biler, men i virkeligheden er heftigt opdaterede med kraftigere motorer, sportsundervogn med mere.

Ifølge mediet The Drive er en af programmets deltagere, en Honda Odyssey familiebil, eksempelvis ombygget, så motoren nu yder 1029 hestekræfter. At dømme efter traileren har en enkelt hotrod også fundet vej til serien. 

Må vi komme med på stationen? Så lækre er de nye politibiler i Schweiz

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+