Glemte meget vigtig detalje: Tesla-ejer strandet i ørken

Ejeren brugte sin smartphone til at starte bilen

Tesla-teknikken er ikke lutter usmart - fx kan autopiloten forudse ulykke på motorvejen og bremse ned, viser optagelsen her.

Vejret var smukt, og sneen var ny på de smukke bjerge, som man kan se ved Red Rock Canyon tæt på Las Vegas i USA.

Denne mulighed ville Tesla-ejeren Ryan Negri ikke gå glip af, så han fik sin kone og børn ud i bilen, inden han kørte ud i det ørkenagtige område for at tage nogle gode billeder.

Det kunne dog nemt være gået galt, da bilen pludselig ikke ville starte med Tesla's nøgleløse smartphone app, der skal gøre det muligt at efterlade nøglerne derhjemme. Der var nemlig ikke signal på Ryan Negris telefon, og den lille familie var dermed strandet. Det skriver The Telegraph.

Se også: Vi ignorerer vejrforholdene: App skal holde os på vejene

Ingen nøgler
Ryan Negris ejer en Tesla Model S, og han har udover den nøglefri funktion også et rigtigt sæt nøgler, som han dog kun meget sjældent bruger og dermed ikke havde taget med på tur i ørkenen den dag.

App-løsningen er smart, da den udover at kunne låse/låse bilen op og starte den også giver den mulighed, at du hele tiden kan følge med i, hvordan din bil har det, og om der er nogle problemer.

Ryan Negris havde dog ikke overvejet, at den ikke fungerer, hvis der ikke er forbindelse til en telefonmast - hvilket satte ham i en meget uheldig situation.

- Efter ti kilometer valgte vi at vende om, men før jeg gjorde det, så ville jeg lige rette på børnesæderne, så jeg gik ud af bilen. Det var en dårlig idé, skriver han på sin Instagram-profil.

- Nu skulle jeg genstarte bilen, men uden dækning kan telefonen ikke sammenkobles med bilen, så jeg kan låse den op, tilføjer han.

Samtidigt var det heller ikke muligt for parret at ringe efter hjælp, så Ryan Negris kone endte med at løbe ned ad vejen. Efter cirka tre kilometer lykkedes det hende endelig at få forbindelse, så hun kunne ringe efter en ven, der bragte parrets nøgler frem til dem.

Parret kører aldrig noget sted hen uden nøgler igen, understreger Negris.

Se også: Vi kan få et nyt parkeringsklagenævn: Hvad betyder det for dig?

Et billede slået op af Ryan Negri (@ryannegri) den

109 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere