Hærværks-vanvid fortsætter: - Hjulboltene var helt væk

Bilejere skal stadig holde godt øje med deres biler

Det livsfarlige hærværk med at løsne hjulbolte fortsætter, og nu har i alt over 250 bilister været ramt på landsplan. Foto: Colourbox
Det livsfarlige hærværk med at løsne hjulbolte fortsætter, og nu har i alt over 250 bilister været ramt på landsplan. Foto: Colourbox
Følg Biler

Siden politiet i marts i år første gang kunne fortælle om løsnede hjulbolte, har politiet på landsplan fået næsten 250 anmeldelser fra bilister, der har opdaget enten før eller under kørsel, at gerningsmænd har løsnet hjulbolte på deres bil til stor fare.

I det forgangne døgn har bilister igen-igen oplevet, at ukendte gerningsmænd har været forbi deres bil.

Nordsjællands Politi kan i døgnrapporten fortælle om flere anmeldelser om løse hjulbolte fra blandt andet Farum, Hellerup, Slangerup og Hillerød.

- Ved tilfældet i Hillerød var nogle af hjulboltene helt væk, skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten og opfordrer samtidig bilister til at sikre sig, at deres hjulbolte er spændt fast, inden de kører.

I Midt- og Vestsjællands politikreds opdagede en 19-årig mand fra Ringsted torsdag, at fire hjulbolte var løsnet på det ene forhjul, men han nåede at se det, inden han kørte, så der skete ingen skade.

Et drabeligt år: Så skidt står det til i trafikken

Politikredsen har været særligt hårdt ramt og tegner sig således med den seneste anmeldelse for 47 af de knap 250 anmeldelser.

- Sådan som vi betragter sagen, så vil en gerningsmand blive sigtet efter straffelovens paragraf 252, som handler om, at man i grov kådhed bringer andres liv i fare, har Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, tidligere udtalt til Ekstra Bladet.

Den første anmeldelse om løsnede hjulbolte modtog Midt- og Vestsjællands Politi 17. marts, har politiet tidligere oplyst.

Politiets vilde tal: Så mange har anmeldt løse hjulbolte tæt på dig

Det er fuldstændig hat og brille

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.