Har du dette vindernummer? Så er du efterlyst som vinder af spritny bil

En Seat Ibiza, som blev udlovet som præmie, mangler sin nye ejer

En ny Seat Ibiza kan blive din, hvis du har det rette vindernummer, for vinderen har nemlig ikke meldt sig endnu. Foto: Seat
En ny Seat Ibiza kan blive din, hvis du har det rette vindernummer, for vinderen har nemlig ikke meldt sig endnu. Foto: Seat

Fredag d. 22 september udløb fristen i det såkaldte Lions Regatta hæfte-konkurrence, hvor en ny Seat Ibiza til 150.000 kroner var udlovet som præmie.

Men endnu har ingen meldt sig som vinder, og nu vil arrangørerne afgøre, hvad der skal ske med vinderbilen. Det fortæller Midtjyllands Avis.

Ibizaen var hovedpræmie, og vindernummeret, der blev trukket ud, er 5935, men der er stadig ingen, der har meldt sig med lige præcis det nummer, til trods for at samtlige 5000 hæfter blev solgt.

- På mandag har vi et møde, og her vil vi afgøre, hvad der skal ske med bilen, siger Bjarne Kragelund fra Lions International til Midtjyllands Avis.

Se Ronaldos nye monsterbil: Så hurtigt kan superstjernen komme til træning

Du kan nå det
Egentligt sagde konkurrencebetingelserne, at var bilen ikke afhentet hos forhandleren Ole Winther Auto i Funder ved Silkeborg inden den 22. september, ville bilen tilfalde Lions International.

Over for Midtjyllands Avis fortæller Bjarne Kragelund dog, at Lions vil gå med til at udlevere bilen, hvis en person med det rette vindernummer melder sig en af de kommende dage.

Sker det ikke, overvejer Lions at donere bilen til velgørenhed oven i de cirka 250-300.000 kroner, som salget af konkurrencehæfterne har genereret til velgørenhed.

- Vi kan sælge eller bortauktionere den og lade pengene gå til velgørenhed. En anden mulighed er at gemme bilen til en ny konkurrence til foråret. Det skal vi finde ud af på vores næste møde, fortæller Bjarne Kragelund til Midtjyllands Avis.

Men har du vindernummer 5935 fra Lions Regatta hæfte-konkurrence, skal du skynde dig at melde dig, for så har du vundet en Seat Ibiza.

Test afslører godt nyt: Vinterdæk er som skabt til de våde danske vinterveje