Har du set den? Ulykkelig ejer udlover dusør for oplysninger om stjålet bil

Flere end 22.000 har delt et opslag på facebook om den stjålne bil

Denne hvide Mercedes er blevet stjålet, og nu lover ejeren dusør for oplysninger, der kan skaffe den hjem. Foto: Privatfoto
Denne hvide Mercedes er blevet stjålet, og nu lover ejeren dusør for oplysninger, der kan skaffe den hjem. Foto: Privatfoto

Peter Fredsted fra Beder i Østjylland var ind til for nyligt den glade indehaver af en cremehvid Mercedes 190 SL, men fredag morgen var bilen stjålet fra garagen, hvor den stod opbevaret. Det fortæller TV2 Østjylland

På facebook har ejerens datter Line Fredsted delt et opslag om den stjålne bil, hvor familien også fortæller, at de vil give en dusør på 10.000 kroner for informationer, der kan skaffe bilen hjem.

Opslaget er delt mere end 22.000 gange og har fået næsten 2.000 kommentarer, men endnu er familien ikke kommet tættere på den stjålne Mercedes.

- Det er jo en dyr og sjælden bil, og for at gøre det hele værre har jeg glemt at regulere Mercedesens pris til forsikringen, som jeg lavede for 20 år siden, så jeg får kun en brøkdel ud af at have meldt tyveriet til min forsikring, siger den ulykkelige ejer Peter Fredsted til TV2 Østjylland.

Se også: Politiet afslører smart metode: Sådan slipper du for bøder fra fotovogne

Flere hundrede tusinde kroner
Den cremefarvede Mercedes 190 SL er udstyret med ret karakteristiske røde lædersæder, og ifølge ejeren findes der kun omkring 10-15 styk herhjemme med netop den kombination.

Cabrioleten er stadig på de originale sorte nummerplader, som har registreringsnummer M43 697, og der er tale om en ganske værdifuld bil, fortæller ejeren til TV2 Østjylland.

Således skulle værdien ligge på mellem 800-900.000 kroner.

- En kontaktede mig og sagde, at han vidste, hvor bilen var. Jeg skulle bare lige overføre 10.000 kr. til ham for at få adressen. Og flere andre har bare set en bil af typen, men de mange tip har ikke ført til noget konkret, fortæller Peter Fredsted til TV2 Østjylland, ligesom politiet ifølge mediet heller ikke har haft succes med at finde frem til den stjålne Mercedes.

Se også: Permanent løsning er en realitet: Nu kommer det tredje motorvejsspor på Fyn

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen