Havde problemer med aircondition i bilen: Så blev han mødt af mystisk syn

Da han åbnede kølerhjelmen, fik han sig noget af en overraskelse

Foto: Gabe Awrey.
Foto: Gabe Awrey.

Kellen Moore fra Michigan, USA, havde i længere tid haft problemer med, at airconditionen i bilen sagde mærkelige lyde, når han forsøgte at tænde for den.

Han åbnede derfor kølerhjelmen, hvor han blev mødt af et mærkeligt syn.

Oven på motoren lå der nemlig massevis af grankogler.

Han tog en video af det bizarre syn og sendte det til vennen og kollegaen Gabe Awrey, der ikke troede sine egne øjne. Han krævede derfor, at han selv fik lov til at se det.

Kellen Moore kørte derfor hen til restauranten, hvor de begge arbejder, og her stod Gabe Awrey klar til at se de mange grankogler. Det tog dem derefter 45 minutter at fjerne alle grankoglerne.

- Varmen fra motoren havde fået dem til at udvide sig, så nogle af dem var hårde. Det skal siges, at han købte bilen brugt for halvanden måned siden. Der var ingen dengang, fortæller Gabe Awrey til det lokale medie i Michigan M Live, efter han lagde billedet på sin Facebook-profil.

Han fortæller samtidig, at de er overbevist om, at det er et egern, der har gemt grankoglerne i bilen, eftersom det ikke er første gang, de har set noget lignende.

- Det slags sker ofte her. Det sker for alle på et tidspunkt, men ikke i en sådan grad. Du finder højst nogle agern i dit luftfilter. Alle, der har set det her, tror ikke på det. Men det er den perfekte situation for et egern - dejligt og isoleret med masser af mad i form af grankoglerne, uddyber han over for lokalmediet.

Joe Charlevoix, der er meteorolog i Michigan, har efterfølgende delt billedet på Facebook, og opslaget er indtil videre blevet delt mere end 2000 gange.

'Egern har i den grad travlt. Bare en venlig påmindelse om at tjekke under kølerhjelmen engang imellem', skriver han.

Læs også om Andrew, der ikke kunne skifte gear i sin bil - så ringede mekanikeren med en mærkelig besked.

50 kommentarer
Vis kommentarer