Her er verdens hurtigste gave til kæresten – og den er lyserød

Rig kineser sikre sig en af de sidste Bugatti Veyron til kæresten, og den er selvfølgelig lyserød

En lyserød Bugatti Veyron – så har man for mange penge. (Foto: PR)
En lyserød Bugatti Veyron – så har man for mange penge. (Foto: PR)

I Kina har de et ordsprog – 'heller ulykkelig på bagsædet af en BMW end lykkelig på bagagebæreren af en cykel'. Det siger lidt om nyrige kineseres forestilling om penge, og det forklarer måske også, hvorfor en kinesiske gentleman ikke har kunnet nøjes med en buket blomster for at imponere sin udkårne. I stedet har han nået at bestille en af de absolut sidste Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse til fruen.

Se også: Denne bil accelererer til 400 km/t på kun 20 sekunder

Men den kinesiske tilgang til penge forklarer også, hvorfor en ”almindelige” Veyron ikke er nok. For dem, som ikke er med, er Veyron en bil, som står til ca. 45 millioner kr. i Danmark – jep, 45. Men den har så også 1.200 hk fra en W16 motor med fire turboer, og topfarten er 415 km/t.

(Foto: PR)
(Foto: PR)

Barbie
Selv om der kun er bygget 450 eksemplarer, var det ikke specielt nok for Zheng Ting og hans kæreste. Derfor er denne model døbt Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Cristal Edition, og over alt er der eksklusive detaljer i lyserøde nuancer. Interiøret kunne næsten forveksles med en barbiebil, for det er fuldstændig lyserødt, det samme gælder motorrummet, og i dørkarmen er der indgraveret 'Cristal Edition 1 De 1'. På tankdækslet er der indgraveret et 'L' – det skal for øvrigt af og på ganske ofte, for Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse kører kun 4,3 km/l.

Biler - 18. mar. 2015 - kl. 18:41 TV: politisk ukorrekte – men helvedes fede

Farvel Veyron
Den kinesiske special-version blev leveret allerede i januar, mens den allersidste Veyron, med det passende tilnavn Grand Sport Vitesse La Finale, blev afsløret i starten af marts. Bugatti Veyron har været i produktion siden 2005.

1 af 7 (Foto: PR)
2 af 7 (Foto: PR)
3 af 7 (Foto: PR)
4 af 7 (Foto: PR)
5 af 7 (Foto: PR)
6 af 7 (Foto: PR)
7 af 7 En lyserød Bugatti Veyron – så har man for mange penge. (Foto: PR)
14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere