Her flygter tyve i det langsomste køretøj de kunne finde

I et usædvanligt adstadigt tempo flygtede tyve med en gravemaskine ved højlys dag i England i weekenden. Se hele den bizarre scene udspille sig her

Følg Biler

En flok britiske tyve har næppe fået set filmen 'Gone in 60 seconds'. I hvert fald tog det dem noget længere tid end et minut at komme på sikker afstand af gerningsstedet, da de lørdag den 13. maj stjal en mindre gravemaskine ved højlys dag.

Tyveriet fandt sted på en større gade i byen Wolverhampton nær Birmingham i England, skriver lokalavisen Express & Star.

Vild video: Her bliver kvinde kørt ned af lastbil

På en overvågningsvideo kan man se, hvordan tyvene ankom i en hvid varevogn med blinklys på taget, før de stille og roligt bevægede sig ind på en parkeringsplads og fik startet gravemaskinen.

Derefter foretog de en flugt i et tempo, der var så langsomt, at man skulle tro, det var løgn.

Klædt i arbejdstøj
Tyvene var klædt i arbejdstøj og lod den hvide varevogn køre lige bag gravemaskinen - det hele så så naturligt ud, at ingen løftede et øjenbryn over tyveriet.

Gravemaskinen blev brugt i forbindelse med et større gas-arbejde, som nu er blevet forsinket.

- Det er meget frustrerende at høre, hvad der er foregået her, siger operations manager Mick Aitken fra Stone Utilities, som udfører gas-arbejdet til Express & Star.

Se den langsomme flugt i videoen øverst

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind