Her kører hun cyklist ned med vilje: Nu har hun fået sin straf

En bilist som med vilje kørte en cyklist ned i arrigskab skal en tur i fængsel

Her kører den 25-årige kvinde cyklist ned.

25-årige Justine Henshaw-Bryan brød ifølge Standard grædende sammen, da hun fik at vide, at hun skal tre år i fængsel, efter hun i februar sidste år i raseri med vilje kørte cyklisten, den 38-årige Damien Doughty ned i sin bil.

Hun fulgte efter ham ned af en sidegade, da han prøvede at flygte fra hende, men det nåede han ikke, inden hun kørte direkte ind i siden på cyklisten og stak af.

Damien Doughty fik blandt andet skader på leveren og brækkede ribben.

- Det var ikke et uheld, som blev skabt af vild kørsel. Det var et direkte forsøg på at køre ham over ved at bruge din bil som et våben, og det er ikke utænkeligt, at dine handlinger kunne have dræbt ham, lød det ifølge Standard fra dommer Gregory Perrins, da straffen blev givet.

Dommeren understregede også, at det gjorde hendes sag værre, at hun stak af fra stedet i stedet for at hjælpe cyklisten.

Kører 368 km/t: Her sætter verdens hurtigste SUV fartrekord

Startede med en langemand
Episoden fandt som nævnt sted 10. februar 2016, hvor Justine Henshaw-Bryan trak ud foran Damien Doughty, da han kom cyklende på Stoke Newington High Street.

Damien insisterede på, at hun skulle give ham en undskyldning, men som svar viste hun ham sin langefinger og sagde 'skrid ad helvede til'.

Cyklisten indrømmede selv, at han blev så vred, at han cyklede efter Justine Henshaw-Bryan og sparkede det ene sidespejl af hendes Ford Focus.

Da han så cyklede videre, kunne han mærke, at bilen pludselig kom tættere og tættere på bagfra.

I et forsøg på at komme væk fra hende drejede han skarpt ind af sidegaden, men hun fulgte efter og kørte ham ned.

Episoden blev fanget på overvågningskamera, hvor man kan se, at Dustin Doughty forsøger at køre op på et fortov, men ikke når derhen, inden hun kører ham ned.

Justine Henshaw-Bryan sendte luftkys til familie og venner og sagde 'jeg elsker dig mor', da hun blev ført væk fra retten.

Skræmmende: Denne bil får NUL stjerner i crashtest