Hund sætter bil i bakgear: Bliver stoppet efter en time

En hund, som var blevet efterladt i en bil, kom til at sætte bilen i bakgear, hvorefter bilen og hunden kørte i cirkler i en time

Her kører en labrador i cirkler i en bil i Florida. Video: Storyful

En labrador skabte en noget kaotisk situation i byen Port St Lucie i Florida, efter hunden blev efterladt alene i en bil.

Hunden fik på mærkværdig vis sat bilen i bakgear, da bilens ejer steg ud, og herefter kørte bilen med hunden ombord i cirkler i en time, inden politiet fik stoppet bilen.

Det skriver flere medier, blandt andre Independent.

Du kan se en kort sekvens fra den bizarre situation i videoen over artiklen.

Ikke alle biler tænder automatisk for baglygterne, og en ny kampagne skal være med til at øge bilisters opmærksomhed på det bagerste lys. Foto: Colourbox Biler Mange bilister begår denne fejl: - Det kan være livsfarligt

Indledningsvist troede beboerne, at der ikke var nogen ombord i bilen, men da politiet ankom og fik stoppet bilen, stod det klart, at en sort labrador ved et uheld havde sat bilen i bakgear, da ejeren var steget ud, og herefter kørte hund og bil i cirkler i en time.

Heldigvis var hunden uskadt efter episoden, og de øvrige skader begrænsede sig til blandt andet en ødelagt postkasse og skraldespand. Hundens og bilens ejer har angiveligt lovet at erstatte de ødelagte ting.

- Han klarede det ganske godt, indtil han ramte postkassen, fortæller Anna Sabol, som er nabo, til mediet WPTV ifølge Independent.

- Han kørte rundt i en times tid uden at ramme noget, siger hun.

Politiet fik stoppet hundens køretur ved at få åbnet den låste passagerdør, hvorefter hunden kunne hoppe ud.

- Jeg så hunden hoppe ud ad bilen, mens den logrede med halen, fortæller et vidne til den absurde episode.

Har du en bil liggende umiddelbart bag ved din, er det ikke nødvendigvis en god idé at bremse ned for en kat. Foto: Colourbox Biler Derfor skal du ikke bremse for en kat

39 kommentarer
Vis kommentarer