I vrede rakte han langefingeren mod anden bilist: Risikerer nu fængsel

Den britiske mand risikerer at skulle i fængsel i seks måneder

Da manden ankom til lufthavnen i Dubai, blev han anholdt med det samme. Foto: All Over Press
Da manden ankom til lufthavnen i Dubai, blev han anholdt med det samme. Foto: All Over Press

Vejvrede er et velkendt fænomen.

De fleste kender til, at situationer i trafikken kan få temperamentet til at boble over, og man får lyst til at råbe ad de andre trafikanter.

Det skete også for den 23-årige brite Jamil Mukadam, da han var i Dubai i februar. En anden bilist holdt ikke afstand til ham og blinkede med det lange lys, da han var på vej i bil til lufthavnen.

I frustration endte det med, at Jamil Mukadam stak den midterste finger i vejret i retning mod bilisten. Det fortæller flere medier blandt andet The Sun og Mirror.

Mere tænkte han sådan set ikke over den sag.

I hvert fald ikke ind til for nylig, hvor han vendte retur til Dubai.

- Da jeg kom tilbage til Dubai og gik gennem paskontrollen, lød en høj bip-lyd, og på få sekunder var jeg omringet af politi, fortæller han til The Sun.

Her vinder han fed BMW med umuligt slag: Hans reaktion er helt uventet

Risikerer fængsel
Fordi det at gestikulere med den midterste finger i offentligheden ikke er lovligt i Dubai, risikerer Jamil Mukadam nu at ende bag tremmer i helt op til seks måneder.

Han har betalt kaution for at slippe for at vente bag tremmer, til hans sag skal behandles ved retten, men han kan ikke flyve hjem til England, da politiet i Dubai har konfiskeret hans pas.

- Jeg var i en celle i to dage med 172 andre inklusive en morder og en voldtægtsforbryder, og jeg havde ingen seng, tæppe eller mad, fortæller han til The Sun.

- Nu kan jeg ikke forlade mit hotel, fordi jeg ikke har mit pas, og jeg løber tør for penge i slutningen af ugen, fortæller han.

Ifølge The Sun har det engelske udenrigsministerium bekræftet, at de er ved at hjælpe en britisk mand, der er fængslet i Dubai.

Ny minibil deler vandene: Er det smart retrodesign eller bare en gammel Golf?