Ikonisk bilmodel fås nu i grøn udgave

Hvis du er vild med firehjulstrækkere, er der gode - grønne - nyheder fra Jeep

Nu bliver det en anelse grønnere at køre den ikoniske Jeep Wrangler-model. Foto: Jeep
Nu bliver det en anelse grønnere at køre den ikoniske Jeep Wrangler-model. Foto: Jeep
Følg Biler

Den ikoniske bilmodel Jeep Wrangler har været her i en evighed, og nu får modellen en opdatering, der gør den mere moderne og mere grøn.

Jeep lancerer nemlig nu en plug-in hybridversion af Wrangler-modellen, og den særligt gode nyhed er, at modellen kommer til Danmark.

Det oplyser Jeep Danmark i en pressemeddelelse.

Jeep Wrangler 4xe hedder den opladelige hybrid-Wrangler, som kommer med en ydelse på hele 380 hk og 637 Nm. Trods ekstra vægt fra batteriet og elmotoren kan firehjulstrækkeren accelerere fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder. Den nye drivlinje er ifølge Jeep den mest avancerede i en Wrangler nogensinde.

Alle fire hjul kan trækkes af elmotoren, og kører man udelukkende på el, kan man køre op til 45 kilometer på en opladning. Jeep understreger, at hybridteknologien også vil komme Wrangler-modellen til gavn i terrænet, når der skal køres offroad.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her ses Jeep Wrangler 4xe i den særlige Rubicon-udgave. Foto: Jeep
Her ses Jeep Wrangler 4xe i den særlige Rubicon-udgave. Foto: Jeep
 

Kommer til sommer
Selvom Danmark ikke ligefrem kan kaldes det største marked for Jeep Wrangler-modellen, så kommer den nye Wrangler 4xe alligevel til landet. Det sker i udgaverne '80th Anniversary' og 'Rubicon', hvor sidstnævnte er lavet til de helt store offroad-eventyr.

Den danske importør har valgt at tage Wrangler 4xe hjem med sikkerhedspakke med bl.a. adaptiv fartpilot, blindvinkelalarm og automatisk nødbremse.

Jeep Wrangler 4xe kommer til Danmark til sommer, men vi må vente med at få svar på, hvad den kraftfulde firehjulstrækker med grøn teknologi vil koste på danske plader.

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind