Jeremy Clarkson joker med Richard Hammonds ulykke

Richard Hammond regner med snart at være tilbage på kontoret

Se de voldsomme billeder og optagelser her (Video: AP)
Følg Biler

Bekymrede fans af den tidligere Top Gear- og nuværende Grand Tour-trio Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond holdt vejret, da sidstnævnte i weekenden kørte galt i en elektrisk superbil i forbindelser med optagelser til sæson 2 af Grand Tour.

Først var fansene bekymrede for, om Richard Hammond, der tidligere har kørt galt med over 400 kilometer i timen i en dragster, overhovedet ville overleve den voldsomme ulykke, hvor han i et såkaldt hillclimb-løb fortsatte ud over en skrænt med anslåede 120 kilometer i timen, da vejen drejede.

Da det så kom frem, at Hammond havde klaret ulykken uden alvorlige mén, gik bekymringen pludselig på, om det ville ændre noget for den nye sæson af bilprogrammet.

Det har den kontroversielle skikkelse Jeremy Clarkson valgt at give en opdatering på i et indlæg på siden Drivetribe.com.

Her skriver Clarkson indledningsvis, at ulykken allerede har haft og fortsat vil have en betydning for optagelserne til den kommende sæson.

Nyt foto afslører: Så tæt var det på at gå HELT galt for tv-vært

Overarbejde til kollegerne
Clarkson fortæller på underholdende vis, at James May er på vej ud på optagelser, som Richard Hammond egentlig skulle have været vært på, og at Clarkson selv har været tidligt oppe for at omskrive alle manuskripter og idéer, så de stadig fungerer, selvom Hammond ikke kan køre bil de næste mange uger.

- Han er åbenbart tilbage på kontoret i næste uge, og det er en god ting, for kopimaskinen mangler blæk, og pigen, der laver kaffe, er på ferie, mens lageret trænger til en oprydning. Det er opgaver, man godt kan klare på ét ben, joker Jeremy Clarkson i opdateringen.

Richard Hammond, der flere gange har været i flere voldsomme ulykker i forbindelse med optagelserne til Top Gear og Grand Tour, skriver selv i en opdatering, at han snart er tilbage i aktion, og samtidig viser han billeder af det nyopererede knæ. 

Kendt tv-vært fløjet til hospitalet efter voldsom ulykke

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT