Kendt Kardashian dækker sine dytter i knaldorange: 'Bare denne sommer'

California Cool: Den amerikanske model og reality-kendis Kylie Jenner er klar til at indtage sensommeren i appelsinfarvede slæder

Kylie Jenner har fået sin Mercedes-Benz G-Klasse folieret i samme vilde farve som sin Lamborghini. Foto: All Over Press/Ritzau Scanpix
Kylie Jenner har fået sin Mercedes-Benz G-Klasse folieret i samme vilde farve som sin Lamborghini. Foto: All Over Press/Ritzau Scanpix

I Californien duer det ikke, at man kører rundt i en kulsort firehjulstrækker, når sol og sommer er på sit højeste, og man som 20-årige Kylie Jenner er en smuk reality-kendis med 112 millioner følgere på Instagram.

Nej, da skal slæden iklædes mere sæsonrigtige farver.

Kylie Jenner, der er den yngste af Kardashian-søstrene og ifølge Forbes nærmer sig en status som verdens yngste milliardær, har derfor fået fingeren ud af navlen og gjort noget ved sagen. Resultatet kan ses på billedet nedenfor, hvor den unge kvinde stolt fremviser to af sine mest eksorbitante biler – nu i knaldorange.

- Bare denne sommer, skriver Kylie Jenner i opslaget til sin følgere på Instagram.

(Artiklen fortsætter under billedet):

Drake forærer sin far milliondyr luksusbil

Gaveregn af biler
De appelsinfarvede biler er en Mercedes-Benz G-Klasse og Lamborghini Aventador. Som det ses af billedet, har førstnævnte ikke blot fået folieret karrosseriet – også egerne på dækkene har fået en omgang i farveværkstedet.

Ifølge The Sun er Kylie Jenner lidt af en foregangskvinde, når det kommer til Kardashian-familien og biler. Således skulle hun være den af de fem søstre, der har den største og mest imponerende kollektion af køretøjer.

Samlingen tæller blandt andet en Ferrari LaFerrari, som Kylie Jenner fik i gave af ekskæresten Travis Scott, og som menes at have kostet i omegnen af 10 millioner kroner.

En anden ekskæreste, rapperen Tyga, købte en Mercedes-Maybach S 600 til Kylie Jenner i forbindelse med dennes 19 års fødselsdag.

Og ved tidligere lejligheder har Kylie Jenner, der er selverklæret bilentusiast, delt billeder af sig selv med Rolls Royce-biler af modellerne Wraith og Ghost.

Nu kan du endelig få Ronaldos bil hjem i indkørslen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri