Klar med ny vanvids-bil

Bugatti har gjort det igen - produceret en fuldstændig vanvittig bil

Har du råd til den? Foto: BUGATTI
Har du råd til den? Foto: BUGATTI

Du skal have den helt store pengepung frem, hvis du vil være den lykkelig ejer af den splinternye Bugatti Centodieci, der blev præsenteret fredag i Californien.

Superbilen kommer kun i ti eksemplarer til den nette pris af 67 millioner kroner per styk. Uden afgift!

Centodieci er en hyldest til, og stærkt inspireret af, Bugatti EB110, der havde sin storhedstid i de tidlige 90'ere, deraf navnet centodieci, der betyder 110.

Samfund Hvor superbiler bliver forladt: Verdens dyreste bilkirkegård

Flere 'heste'
Med sit lave og aggressive udtryk lever Centodeicis udseende op til indmaden, der byder på en turboladet 16-cylindret motor med hæsblæsende 1600 hestekræfter. Og det er faktisk 100 mere end den brutale Bugatti Chiron.

Samtidig er Centodieci en smule lettere end Chiron'en, der ellers er Bugattis superbils-fyrtårn.

Bilen river sig fra nul til 100 kilometer i timen på 2,4 sekunder, men dens topfart er begrænset til 380 kilometer i timen, hvilket er lavere end Chiron'ens.

- At få det klassiske look ind i det nye årtusinde uden at kopiere det har været teknisk kompleks for at sige det mildt, siger Bugattis designer Achim Anscheidt ifølge CCN.

Alle de ti eksemplarer, der er produceret, er allerede blevet solgt i forsalg.

Ifølge mediet CBS Pittsburgh tog det næste tre timer for at brandvæsenet at få bugt med branden. Foto: Colourbox Biler Slap sprinkler: Uerstattelige biler for 400 mio. kroner op i røg

Samlingen består blandt andet af en Lamborghini Veneno og en Koenigsegg One:1. Foto: Bonhams Biler Nu skal diktatorsønnens hyperbiler på auktion

Lotus Evija bliver en eksklusiv, elektrisk hyperbil, der skal bygges i bare 130 eksemplarer. Foto: Lotus Biler Britisk hyperbil: Hurtig Lotus får knap 2000 hestekræfter og vild pris

119 kommentarer
Vis kommentarer