Køb Schumachers vinderbil: 'Verdens vigtigste Formel 1-bil' kan nu blive din

Den tyske verdensstjerne vandt F1-verdensmesterskabet i 2001 i den bil, du nu kan købe

Vil du være ejer af Michael Schumachers tidligere F1-racer, som hjalp ham til vm-titlen i 2001, så har du nu chancen. Foto: RM Sothebys
Vil du være ejer af Michael Schumachers tidligere F1-racer, som hjalp ham til vm-titlen i 2001, så har du nu chancen. Foto: RM Sothebys

Hvis du mangler en adrenalinfremprovokerende hobby og har en tegnebog, der bugner med ekstra midler, så kan det være, du skal overveje at slå til, når intet ringere end selveste Michael Schumachers Formel 1-racer fra VM-sæsonen 2001 kommer til salg på auktion hos RM Sothebys i New York den 16. november.

F1-raceren kørte Schumacher i tre løb i sæsonen, hvor den blandt andet udmærkede sig ved at vinde grand prix'et i Monaco og grand prix'et i Ungarn.

Det sker ikke ret ofte, at en Formel 1-racer kommer til salg på auktioner, og når den så er kørt af den tyske F1-legende Michael Schumacher, så er der for alvor tale om en sjældenhed.

Auktionshuset RM Sothebys forsøger heller ikke ligefrem at undersælge begivenheden eller bilen i deres beskrivelse.

- Ferrari F2001 med chassisnummer 211 er den vigtigste moderne Formel 1-racer og er blandt de mest signifikante og værdifulde racerbiler i nogen kollektion i hele verden, skriver RM Sothebys om bilen.

Foto: Bugatti Biler - 29. sep. 2017 - kl. 09:40 Se Ronaldos nye monsterbil: Så hurtigt kan superstjernen komme til træning

Klar til ræs
Hvis du har 25 millioner, som er den forventede pris for F1-raceren, til en ny hobby, så har du her muligheden for at få pumpet godt med adrenalin rundt i blodet.

Ifølge RM Sothebys vil næste ejer nemlig stadig kunne tage raceren med rundt til forskellige historiske ræs verden over.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Næste ejer vil kunne bruge rundt omkring til historiske racerløb med assistance fra Ferrari selv. Foto: RM Sothebys
Næste ejer vil kunne bruge rundt omkring til historiske racerløb med assistance fra Ferrari selv. Foto: RM Sothebys

Ferrari kan opbevare raceren for dig hjemme hos italienerne i Maranello, og så vil de til gengæld tilbyde at transportere den rundt til racerløb og private trackdays forskellige steder i verden, når du har lyst til det.

Ferrari sørger også for at stille Formel 1-teknikere, mekanikere og testkørere til rådighed, hvis man skulle have lyst til det.

- Præcis denne bil sikrede Ferrari deres 11. ud af i alt 15 Formel 1 konstruktørverdensmesterskaber og Michael Schumacher sin fjerde ud i alt syv vm-titler, hvilket gør bilen til en af de bedste i motorsportsverdenen nogensinde, siger Kenneth Ahn, præsident i RM Sothebys.

Prisen forventes at ligge på omkring 25 millioner kroner og auktioneres 16. november i New York.

Biler - 9. sep. 2017 - kl. 21:38 Bilmærke genopstår efter 10 år: Lover bedre pålidelighed

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen