Køretimen fra helvede: Her bliver eleven chikaneret af møgunger

Køreskoleelev filmer hvordan han bliver chikaneret af omkring ti drenge på cykler. Se optagelserne herunder

At tage kørekort kan for mange være udfordrende nok i sig selv, og det bliver bestemt ikke nemmere hvis man bliver chikaneret af hensynsløse cyklister under sine køretimer.

Det var dog hvad en køreskoleelev måtte stå model til under en køretime i engelske Hale, hvor omkring ti teenagedrenge på cykler gjorde sit til at gøre livet besværligt for både kørelærer Ian Lawton og hans elev, hvis navn ikke er nævnt. Det skriver Caters News.

Knytnæver, fuckfingre, sprinklervæske og skældsord. Nordsjællands Politi vil vejvreden mellem bilister og motionscyklister til livs. (Foto: POLFOTO) Samfund - 11. maj. 2015 - kl. 09:53 Krig på vejene: Politiet til kamp mod irriterende motionscyklister

Ian Lawton har lagt optagelserne fra køretimen på nettet, og her ses det hvordan drengene spærrer hele vejen ved at køre langsomt i zig-zag og udføre forskellige tricks som for eksempel at køre på baghjul. Sidstnævnte er ved at gå galt for en af drengene, da tricket mislykkes og han lander lige foran bilen.

- Vi kom rundt i svinget, og børnene var midt på vejen på deres cykler, fortæller kørelæreren, der vurderer at drengene ikke var ældre end 13 år.

- Da vi kom tættere på dem ville de bare ikke flytte sig. De blokerede alle sammen vejen.

- Det er også foruroligende for en elev, siger Ian Lawton, der var nødt til at gribe ind i sin elevs kørsel for at forhindre et uheld.

'Nogen kommer til skade'
Ian Lawton har været kørelærer i ti år, og det er ikke første gang han har oplevet den slags opførsel. Ifølge ham er det dog blevet mere hyppigt over de sidste par år.

- Det er ikke altid de samme børn, men det er tit børn i den aldersgruppe, der gør det. De beslutter sig simpelthen for ikke at give plads, vurderer han.

Ian Lawton har selv børn, og forsøger derfor at forstå sagen fra begge sider.

- Men min største bekymring er, at nogen skal komme til skade. Det er bare børn, der ter sig som børn, men de er ikke klar over at de udsætter sig selv for fare, lyder det.

Ian Lawton valgte ifølge Caters News ikke at politianmelde episoden.

Problemet er også kendt fra Danmark, men der er det dog, som i videoen her, tit voksne motionscyklister som spærrer vejene.

nationen - 3. sep. 2014 - kl. 13:22 30 km/t: Cyklister driller bilist på smal vej

117 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere