Annonce:
Annonce:

Kundeservicen er endnu en gang bedst hos dette bilmærke

For 15. år i træk kåres Toyota som bedste kundeservice i Danmark

Det er en tilfredsstillende oplevelse at besøge Toyotas forhandlere eller værkstedet. For 15. år i træk kåres mærket som bedste i landet. Foto: Toyota
Det er en tilfredsstillende oplevelse at besøge Toyotas forhandlere eller værkstedet. For 15. år i træk kåres mærket som bedste i landet. Foto: Toyota
Annonce:
Følg Biler

Den oplevelse, du får, når du træder ind i en bilforhandlers salgslokale eller besøger værkstedet, er bedst hos Toyota.

For 15. år i træk har danske bilejere kåret Toyota som det bilmærke i Danmark, der har de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne.

Kåringen er sket i den største tilfredshedsundersøgelse i Danmark, AutoIndex, hvor flere end 40.000 bilejere giver deres mening til kende, og kåringen vækker naturligvis glæde hos det japanske bilmærkes danske afdeling.

Annonce:

- Det er meget specielt, at AutoIndex 2017 i så mange år i træk har slået fast, at man hos Toyota opnår den bedste kundeservice i bilbranchen. Vi glæder os også over, at vi ikke bare yder bedre service end de gængse mærker, men at vi også er på et højere niveau end alle luksusmærkerne, lyder det fra Frank Okoisor, direktør hos Toyota Danmark.

Direktøren skynder sig at sende æren for resultatet videre.

- Forhandlerne og værksteder er de retmæssige vindere. Hele Toyota-organisationen i Danmark arbejder hele tiden på at fastholde det højeste kundeserviceniveau - og så altid lige at gøre det en tand bedre, siger Frank Okoisor.

Fiskers nye bil præsenteres snart

Stigende tilfredshed
Noget tyder på, at de har helt styr på det med kundetilfredsheden hos værkstederne og forhandlerne hos Toyota, for ikke alene er de blevet kåret som de bedste inden for de to felter 15 år i træk - tilfredsheden har faktisk været stigende, viser den nye AutoIndex 2017-undersøgelse.

Således scorer Toyota 887 såkaldte indekspoint ud af 1.000 mulige, hvilket er en stigning i forhold til året før.

Annonce:

I kategorien, der dækker bilejernes tilfredshed med de autoriserede værksteder, øger Toyota også sin score til 919 indekspoint.

Gennemsnittet for alle bilmærker ligger for værkstederne på 876 point.

- Vi investerer mange ressourcer sammen med vores forhandlere og værksteder på hele tiden at sørge for et højt uddannelses- og serviceniveau, siger Frank Okoisor.

Mens Toyota altså er bedst til kundeservice, er BMW-ejere de mest tilfredse bilejere for sjette år i træk.

Bizart: Kyssede en Kia 50 timer i træk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: