Kunne ikke finde bilen: Nu kan han se frem til en kæmpe regning

En britisk mand lånte sin bil ud til den helt forkerte ven

Det var åbenbart umuligt at finde bilen efter en koncert i Etihad Stadium. Foto: Flickr/www.guts.com/en
Det var åbenbart umuligt at finde bilen efter en koncert i Etihad Stadium. Foto: Flickr/www.guts.com/en

En bil forsvandt på mystisk vis i et halvt år, efter en mand havde parkeret den i et parkeringshus og bagefter ikke kunne finde den.

Manden - der vel og mærke havde lånt bilen af sin gode ven - havde parkeret bilen i et parkeringshus, der ligger ved det store Etihad Stadium i Manchester for at gå til koncert, da han efterfølgende simpelthen ikke kunne finde den.

Han gav op efter at have søgt efter bilen i hele fem dage, hvilket uden tvivl ikke har gjort ham populær hos sin ven. Men nu er bilen dukket op igen.

I samme parkeringshus vel at mærke. Det skriver Manchester Evening News.

Vidste du det? Så mange hestekræfter har en hest

Glemte hvor han parkerede
Mandens forklaring på, at bilen forsvandt, var ganske enkelt, at han havde glemt, hvor han havde parkeret den. Til hans forsvar så drejer det sig om et kæmpe parkeringshus i mange etager.

Han havde lånt sin vens BMW for at køre fra Skotland til Manchester i England, hvor han skulle til koncert med bandet The Stone Roses. En koncert som han må have været så begejstret for, at han glemte alt andet, for bagefter var bilen altså væk.

Efter at have ledt i de omtalte fem dage, så gav manden op og skrev til adskillige parkeringsfirmaer og officielle instanser i Manchester for at finde ud af, om bilen var blevet flyttet eller stjålet. Det gav intet resultat, og to måneder efter valgte ejeren at melde BMW'en stjålet.

Men lige før nytår fik ejeren et opkald, for politiet havde fundet bilen i parkeringshuset - hvor den tilsyneladende har holdt parkeret i et halvt år.

Nu bliver det store spørgsmål, hvor dyrt det bliver for ejeren af bilen at køre den ud fra parkeringshuset efter den ret lange parkering. Regningen menes at ende på omkring 5000 britiske pund, hvilket svarer til omkring 43.000 danske kroner.

Egoistisk ’idiot’-chauffør: Derfor parkerer jeg min bil i to båse