Kvinde meldte bil stjålet: Havde i virkeligheden glemt håndbremsen

- Det var lidt en gåde, hvad der var sket, lyder det fra politiet

Denne del af en bil er vigtig, hvis man ikke sætter bilen i gear, når man parkerer. Foto: Colourbox
Denne del af en bil er vigtig, hvis man ikke sætter bilen i gear, når man parkerer. Foto: Colourbox

Da en tysk kvinde søndag havde holdt pause på Bjøvlund rasteplads tæt ved Holsted, så hun til sin store overraskelse, at hendes bil var væk, da hun ville køre videre.

Kvinden skyndte sig at ringe til politiet og meldte bilen stjålet. Men da politiet kom til stedet, kunne de konstatere, at årsagen til den forsvundne bil var en lidt anden.

Ifølge specialanklager ved Sydøstjyllands Politi, Pernille Moesborg, er en del af begrundelsen for, at chaufføren nåede op på 63 timer, at hans hvil varede under syv timer. Arkivfoto: René Schütze Biler Sådan brød chauffør sin hviletid med 532 procent

Det fortæller Sydjyllands Politi i et tweet.

- Kvinden havde nøglen i lommen, så lidt en gåde, hvad der var sket, skriver politiet i tweetet, som du kan se herunder.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

For da politiet og kvinden fandt bilen mellem nogle træer på rastepladsen, kunne de konstatere, hvad der var sket.

- Husk håndbremsen, lyder det tørt fra politiet i tweetet om årsagen til, at bilen ikke længere holdt, hvor hun havde parkeret den.

Sket før
En simpel forglemmelse viste sig at være årsagen til, at kvindens bil var forsvundet fra rastepladsen, og faktisk er det ikke første gang, at Sydjyllands Politi kan berette om en glemt håndbremse som årsag til en besynderlig hændelse.

Den motorvej, hvor trafikken er øget mest i 2018, er på Motorring 3 ved København. Foto: Kenneth Meyer Biler Stor stigning i biler på de danske motorveje

Tidligere på måneden var en førerløs bil blev set trille ind i en parkeret bil på en gade i Haderslev. Her havde ejeren også glemt at trække håndbremsen.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Og til alle med fordomme - der er naturligvis tale om en mand, skriver politiet i det tweet.

30 kommentarer
Vis kommentarer