Annonce:
Annonce:

Langer ud efter Beckham: - Du har ikke designet bilen

Victoria Beckham bliver anklaget for at overdrive sin medvirken i designfasen af britisk specialmodel

Her fortæller Victoria Beckham og designer Gerry McGovern om Range Roveren i 2012, før kontroversen opstod mellem dem. Video: Range Rover
Annonce:
Følg Biler

Tilbage i 2012 hyrede britiske Land Rover den tidligere Spice Girl Victoria Beckham som meddesigner på en kommende specialudgave af deres bilmodel Evoque ved navn Land Rover VB Evoque.

Men nu er der opstået en kontrovers om, hvorvidt Posh Spice overhovedet spillede en ret stor rolle i designfasen af specialudgaven. Det fortæller Daily Mail.

Det er manden, der både dengang og i dag er designdirektør for Land Rover, som ved et pr-arrangement for nyligt langede ud efter fru Beckham. 

- Hun designede ikke bilen. Jeg har glemt mere om at designe biler, end hun nogensinde vil vide om det - at blive bildesigner tager mange år, sagde Gerry McGovern, som designdirektøren hedder, ifølge Daily Mail til pr-arrangementet.

McGovern anklagede Victoria Beckham for at overspillede den rolle, hun havde i designet.

Annonce:

- Da vi tog til Kina for at præsentere bilen, stillede hun sig op foran verdenspressen og sagde: ”Da jeg designede denne bil...”, hvortil jeg sagde: ”Victoria, det stod der ikke i manuskriptet”, fortalte Gerry McGovern til Daily Mail.

Specialudgaven, som Beckham var meddesigner af, var en matlakeret sag med vintage-inspirerede lædersæder og et specialdesignet kuffertsæt.

Bilist tilkaldte politiet: Kongeørn har indtaget nødsporet

- En bil som David ville køre
Tidligere har Victoria Beckham ifølge Daily Mail selv givet udtryk for, at hun var en afgørende del af at designe bilen.

- Jeg designede en bil, som jeg selv vil køre, en bil, som jeg tror, David gerne ville køre, lød det fra Victoria Beckham med henvisning til hendes verdensberømte mand, den tidligere fodboldstjerne David Beckham.

- Jeg ville virkelig smøge ærmerne op for at være involveret. Jeg lægger ikke bare navn til sådan noget - jeg var meget med, har Victoria Beckham tidligere udtalt i et interview ifølge Daily Mail.

Men sådan opfatter designdirektøren ikke arbejdsfordelingen.

Annonce:

- Jeg har ikke villet arbejde med hende siden dengang, udtalte Gerry McGovern til pr-arrangementet.

Fra officiel side har Land Rover været ude at sige, at projektet omkring specialudgaven blev til på grund af begge parter, og at det var en stor kreativ succes på verdensplan.

- Fru Beckham vedbliver at være en del af Land Rover-familien, meddeler Land Rover ifølge Daily Mail.

Victoria Beckham selv har valgt ikke at kommentere udsagnene fra designdirektøren.

Vil anlægge spritny motorvej - der er bare ét lille problem

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: