Lej en elbil og stjæl en gave

Find en gratis gave i verdens største pakkekalender, når du lejer en grøn delebil

Der er lagt pakker til nogle af de heldige billejere. Foto: Maiken Kolby
Der er lagt pakker til nogle af de heldige billejere. Foto: Maiken Kolby

Jagten på mobile kalendergaver går ind fra i dag, når delebilsoperatøren GreenMobility og Flying Tiger Copenhagen sammen laver verdens største pakkekalender. 

Fra 1. december og hver dag frem mod jul vil Flying Tiger Copenhagen lægge gratis gaver i udvalgte bybiler. Og alt, hvad det kræver for at stjæle gaverne, er en smartphone.

- Vi gør det for at fejre, at vi er ved at omlægge vores lokalkørsel til bæredygtig transport - fra taxa til elektrisk delebil. Men også for at motivere andre virksomheder samt københavnerne til at give delebiler en chance og opleve, hvor nemt det i virkeligheden er, fortæller Flying Tiger Kommunikationschef, Esben Pedersen.

Alle med kørekort kan være med, men desværre er pakkekalenderen i år begrænset til København, da GreenMobility foreløbig kun er at finde i København, Frederiksberg og Gentofte kommuner.

For at deltage skal man installere GreenMobilitys app 'Din Bybil' og så ellers følge med hver dag klokken 12, når registreringsnumrene på de kørende pakkekalender-luger frigives via Flying Tiger Copenhagens Facebook-side.

Du behøver ikke engang at køre en tur
- Med appen finder, reserverer og låser du gavebilen op. Du har altid overblik over, hvor den nærmeste gavebil holder parkeret, og du kan reservere den gratis i 30 minutter. Når du står ved bilen, åbner du den med din app ved et enkelt tryk, tager gaven og afslutter turen, hvis ikke du skal ud og køre. Når du ikke frem til bilen inden de 30 minutter er gået, frigives bilen, og en anden heldig gavejæger kan overtage pladsen, forklarer Rasmus Brandt, CEO GreenMobility.

Så er du hurtig og kun ude efter gaven, skal du altså skynde dig at reservere en af de fire gavebiler, snuppe gaven fra passagersædet og afslutte turen igen, og du kan slippe med at betale 3,50 kroner for at åbne og lukke bildøren.

Prisen for at benytte GreenMobility er nemlig 3,50 kroner per minut eller 450 kroner om dagen. Med i prisen er forsikring og parkering på offentlige parkeringspladser, og så har Green Mobility 20 unge ansat til at vaske, tanke el og placere bilerne på de mest benyttede placeringer, så der sjældent er mere end 500 meter til en fuldt opladet bil.

Nye gaver hver dag
I dag, den første december vil gaverne omfatte teknik-gadgets som eksempelvis droner og fjernstyrede helikoptere fra Flying Tiger Copenhagens sortiment. Hver dag byder på nye gaveoplevelser, og frem mod jul vil GreenMobility løbende indlægge bonusgaver eksempelvis i form af gavekort til frie minutter bag rattet af bybilerne.

GreenMobility har 450 elektriske delebiler på gaden i hovedstadsområdet. Hver dag vil fire af disse biler indeholde en rar overraskelse.

1 af 2 450 nye elbiler fra Renault ramte i september gadebilledet i hovedstadsområdet, da Green Mobility lancerede en ny delebilstjeneste for københavnerne. PR-foto
2 af 2 Der er lagt pakker til nogle af de heldige billejere. Foto: Maiken Kolby
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen