Lig på motorvej skaber flere kilometers kø

På en stor engelsk motorvej har der mandag været adskillige kilometer kø

Fundet af et lig på en engelsk motorvej har mandag formiddag skabt flere timers kø. Foto: Colourbox
Fundet af et lig på en engelsk motorvej har mandag formiddag skabt flere timers kø. Foto: Colourbox

Morgentrafikken på den engelske motorvej M3 har mandag morgen været lammet, og bilisterne har holdt i køer på over 15 kilometer af en ganske speciel årsag.

For tidligt mandag morgen blev et lig fundet på motorvejen, og det er altså derfor, at trafikken har været gået i stå. Det fortæller Mirror.

Her er danskernes mest eftertragtede brugte bil, hvis man skal tro statistikkerne. Foto: Biltorvet.dk Biler Her er den brugte bil danskerne helst vil have

Myndighederne regner med, at de trafikale problemer burde være løst omkring middagstid, men kun efter at trafikanter har holdt i kø i flere timer.

- Desværre blev en død mand fundet. Vi tror, at liget har ligget der i flere timer. Vi betragter det ikke som en mistænkelig hændelse. Vi har stadig ikke officielt identificeret manden, men familien er blevet underrettet, lyder det fra Surrey Police i en officiel udmelding ifølge Mirror.

Highways England hedder myndigheden med ansvar for de engelske motorveje, og de opfordrer trafikanter til at søge andre veje end motorvej M3.

- Trafikanter rådes til at indregne ekstra rejsetid på deres ture eller alternativt at søge andre ruter. Vi forventer, at motorvejen er åben igen ved middagstid. Lige nu er der forsinkelser på omkring to timer, lyder det fra Highways England ifølge Mirror.

Ferrari kan for andet år i træk køre hjem med titlen som verdens bedste motorproducent. Foto: Ferrari Biler For andet år i træk: Her er verdens bedste motor

16 kommentarer
Vis kommentarer