Mand anklaget for biltyveri kørte til retten i stjålet bil

Tyven havde ikke den bedste dag 'på kontoret'

En 25-årig mand kan se frem til endnu en tur i retten, efter han blev taget på fersk gerning i en stjålet bil uden for retten i Hartford. Foto: Hartford Police
En 25-årig mand kan se frem til endnu en tur i retten, efter han blev taget på fersk gerning i en stjålet bil uden for retten i Hartford. Foto: Hartford Police
Følg Biler

Da en 25-årig mand fra Hartford, Connecticut, onsdag i denne uge skulle møde i retten i forbindelse med en sag om biltyveri, var det hverken cyklen, buskortet eller taxabonnen, han greb efter.

Nej, han tog i stedet fat i nøglen til en hvid Subaru Legacy, tændte motoren og kørte i ro og mag mod byens retsbygning. Det eneste problem var, at bilen ikke var hans, og nøglen var blevet efterladt i kabinen ved en fejl.

Det skriver det lokale medie Hartford Courant.

Chauffør tog hurtig beslutning: Så blev milliondyre luksusbiler kvast

Politiet holdt øje med bilen
Den 25-årige skulle møde i retten, fordi han var anklaget for at at have været involveret i et biltyveri tilbage i februar.

Han parkerede derfor den hvide Subaru pænt ved retsbygningen og gik ind, men der gik alligevel ikke lang tid, før parkeringsvagterne fik øje på bilen.

Nummerpladerne fik nemlig deres scanner til at reagere, og det stod hurtigt klart for vagterne, at både plader og bil var meldt stjålet.

En patrulje blev derfor tilkaldt til at holde øje med bilen, og der gik ikke lang tid, før biltyven kom ud af retsbygningen og gik direkte i sin egen fælde. Han ville med stor sandsynlighed have kørt hjem i den hvide Subaru, men så langt nåede han aldrig, før politiet fik ham stoppet og anholdt.

Historien melder desværre ikke noget om, hvordan det gik i den oprindelige retssag, men sikkert er det, at han nu skal en tur mere forbi retsbygningen i Hartford.

Gav fingeren til fartkontrol med 235 km/t for to år siden: Nu klapper fælden

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+