Mand 'fornærmede' bilen: Så gik Uber-chauffør amok

Kunde fik fire knivstik for at fornærme Uber-chaufførs Honda

Ægteparret valgte en Uber, fordi metroen ikke kørte efter voldsomt snevejr. Foto: AP Photo/Mary Altaffer
Ægteparret valgte en Uber, fordi metroen ikke kørte efter voldsomt snevejr. Foto: AP Photo/Mary Altaffer

Det hele startede helt normalt med, at en 49-årig mand på vej hjem fra julefrokost i Michigan i USA bankede to gange på ruden på det Uber-lift, som han havde bestilt, for at gøre chaufføren opmærksom på, at han var der. Men det skulle han aldrig have gjort.

Ifølge politiet, så provokerede den 49-åriges handling Uber-chaufføren Jacob Matthew Allemon så meget, at han besluttede sig for at straffe sin kunde - og det skulle ske med hans lommekniv.

Grunden var, at kunden fornærmede Jacob Allemon ved ikke at have respekt for, at han kørte i Honda Civic, da han valgte at banke på ruden.

Det skriver The Detroit News.

Hjem fra julefrokost
Kunden var på vej hjem fra en julefrokost med sin kone, da det gik galt. På trods af sin vrede, så lukkede Jacob Allemon parret ind i sin bil og kørte med dem i mindre end to kilometer, før han valgte at holde ind på en parkeringsplads ved et indkøbscenter. Her bad han sit offer om at forlade bilen.

Udenfor bilen spurgte den 49-årige mand, som de skulle vente på et nyt lift, hvilket fik chaufføren til at se rødt og overfalde ham med en lommekniv.

Ifølge politiet lykkedes det offeret at overmande sin overfaldsmand på trods af, han blandt andet var blevet ramt i brystet. Han kunne derfor tilbageholde ham, indtil politiet ankom til stedet og arresterede den kun 23-årige Jacob Alleman. Han er nu sigtet for alvorlig vold.

Har har længe været i modvind, da mange betragter dem som pirattaxakørsel. Har ses et billede fra Frankrig. Foto: AP Photo/Francois Mori Biler Uber har en 'ingen sex'-regel

23-årige Jacob Allemon er sigtet for alvorlig vold. Foto: Bloomfield Township Police
23-årige Jacob Allemon er sigtet for alvorlig vold. Foto: Bloomfield Township Police
 

Uber: Han er blevet smidt ud
Uber fortæller til Jalopnik, at de samarbejder med politiet, og manden nu er blevet smidt ud fra appen.

- Hvad der er sket er forfærdeligt, siger talsperson Kayla Whaling.

Uber vil ikke frigive oplysninger om, hvordan tidligere kunder har bedømt den sigtede, men fortæller at der ikke tidligere har været problemer med ham, da han i så fald ikke længere ville have været chauffør.

De nye biler skal konkurrere med Uber. Foto: PR Biler Nu udfordrer Google taxabranchen

46 kommentarer
Vis kommentarer