Annonce:
Annonce:

Mand sigtet for at køre med lovligt stof i blodet

Der er stor mystik om, hvad han egentlig har gjort forkert

Du skal passe på med, hvad du drikker, hvis du skal på roadtrip. Foto: Colourbox
Du skal passe på med, hvad du drikker, hvis du skal på roadtrip. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Biler

Alle ved, at du ikke må køre bil, mens du er påvirket af alkohol eller stoffer. Men hvis du er på roadtrip i den amerikanske stat Californien og rammer kommunen Solano, så må du hellere lige tænke en ekstra gang over dit kaffeindtag.

Ifølge the Guardian, så er 36-årige Joseph Schwab blevet sigtet for at køre påvirket af stoffer, selv om hans blodprøver viser, at han kun havde et enkelt udefrakommende stof i blodet, da han blev stoppet af politiet.

For åbenbart har Joseph Schwab drukket ekstremt meget kaffe i løbet af dagen, og koffein var derfor det eneste stof, de kunne finde i ham - på trods af to blodprøver og adskillige andre test. Alligevel har det lokale politi valgt at sigte Joseph Schwab.

Annonce:

Promille på 0,0
I august sidste år blev Joseph Schwab stoppet af en agent fra Californiens alkoholkontrol. Hun mente, at han havde overhalet hende uhensigtmæssigt og kørt ustabilt. Hans promilletest viste dog, at han havde en promille på 0,0, hvilket fik agenten til at hive ham ind til en blodprøve for stoffer.

Ved den første blodprøve var han dog helt fri for stoffer, hvilket åbenbart fik politiet til at kræve endnu en, der viste, at han havde en imponerende mængde koffein i blodet. Det er dog ikke ulovligt, men politiet valgte tilsyneladende alligevel at sigte manden for at køre stofpåvirket.

Her er årets mest solgte bil

Advokat: Har aldrig set noget lignende
Mandens advokat forstår ikke sigtelsen og udtaler til Guardian, at hun aldrig har set noget lignende. Hun har anmodet om at få sagen afvist, især fordi det har taget politiet flere måneder overhovedet at sigte manden.

Det ønsker politiet dog ikke, da de har tænkt sig at undersøge sagen nærmere. Præcist hvad de har tænkt sig at få Joseph Schwab dømt for, vil de dog ikke ud med, hverken til mandens advokat eller medierne. Så indtil videre er han altså bare sigtet for at køre med det lovlige stof koffein i blodet.

Volkswagen genopliver ikon

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: