Annonce:
Annonce:

Mercedes-ejer hæver dusør for stjålet bil: - Jeg vil med glæde give 100.000 for at få bilen igen

Ejeren betragter den flotte Mercedes som en del af familien

Denne hvide Mercedes er blevet stjålet, og nu lover ejeren dusør for oplysninger, der kan skaffe den hjem. Foto: Privatfoto
Denne hvide Mercedes er blevet stjålet, og nu lover ejeren dusør for oplysninger, der kan skaffe den hjem. Foto: Privatfoto
Annonce:
Følg Biler

Natten til fredag d. 22. september blev en cremehvid Mercedes 190SL stjålet fra en garage i Beder ved Aarhus.

I første omgang udlovede ejeren og hans familie en dusør på 10.000 kroner for oplysninger, der kunne få bilen hjem i garagen igen.

Nu har familien så hævet dusøren til 100.000 kroner, for de har endnu ikke fået henvendelser, der har fået bilen tættere på hjemmet.

- Jeg er træt af det. Jeg har haft den bil i 18 år, og pludselig så har jeg den ikke mere. Det er frustrerende, siger Peter Fredsted, som er ejer af den cremehvide Mercedes, til Ekstra Bladet.

- Den er ligesom blevet en del af vores familie. Vi har haft den, mens børnene var små. De er blevet kørt til konfirmation i den og er blevet studenter i den, siger Peter Fredsted til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Vi har haft den i så mange år, og vi har kørt meget i den. Den har ikke bare stået i en garage. Hvis vi skulle noget, og vejret var godt, så kørte vi i den, siger han.

Er det her verdens smukkeste kystrute? 'Man kan se hvaler ud af sideruden'

Dusør på 100.000
Mercedes-ejeren erkender, at det kan lyde af meget at udlove en dusør på 100.000 kroner for en bil, der ifølge ham har en værdi på omkring 800.000 til 900.000 kroner, men det gør ham ikke noget.

- Jeg har været så dum ikke at have den ordentlig forsikret. Jeg vil med glæde give 100.000 for at få bilen igen, siger Peter Fredsted til Ekstra Bladet.

Nu har vi dog også nået grænsen for dusørens størrelse.

- Hvis det her ikke hjælper, så er det ikke beløbet, det handler om. Så dusøren kommer ikke højere op. Men jeg håber, at de, der har stjålet den, synes, at det er bedre at få 100.000 kroner end at få 5.000 eller 10.000 kroner for at være med til tyveriet. Det er det, jeg appellerer til, fortæller han.

Annonce:

- Hvis der kommer nogen henvendelser, så tror jeg, at det er fra nogen, der har været med til det, eller som kender nogen fra inderkredsen, siger Peter Fredsted.

I facebookopslaget omkring den nye og højere dusør lover Peter Fredsteds datter Line, at der vil blive lovet fuld anonymitet. Det nye opslag er delt over 6.000 gange, mens det oprindelige facebookopslag om den stjålne Mercedes er delt over 22.000 gange.

Hvis du ved noget, vil Peter Fredsted gerne kontaktes på peter@ahs.dk

Har du set den? Ulykkelig ejer udlover dusør for oplysninger om stjålet bil

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: