Mercer most i begge ender

En Mercedes kom lidt for tæt på to af Londons nye bybusser, og det endte ikke godt for bilen

Som en lus mellem to negle er denne Mercedes most mellem to af London's bybusser. (Foto: Twitter)
Som en lus mellem to negle er denne Mercedes most mellem to af London's bybusser. (Foto: Twitter)

Centrum af London kan være en hovedpine at køre i, men søndag morgen fik en Mercedes C-klasse mere end bare hovedpine. Den blev nemlig klemt inde mellem to af byens nye Routemaster-busser, og det gik alvorligt ud over front og bagende af den tyske sedan. Den blev most noget kortere, end da den kom ud fra fabrikken i Stuttgart.

(Foto: Twitter)
(Foto: Twitter)

Oplysningerne er sparsomme, men ifølge The Telegraph, var i alt fire køretøjer involveret i ulykken, men hvordan ulykken egentlig opstod, meldes der ikke om.

Se også: Volvo går i struben på direktør-drengene

Politiet er kommet med en kort udmelding omkring ulykken.

- Politiet blev ca. 11.35 søndag kaldt til Goodge Street i krydset med Tottenham Court Road efter rapporter om en kollision, som involverede flere køretøjer, herunder to busser. Politi, London Ambulance Service og London's Brandvæsen deltog. Føreren og passageren af den pågældende Mercedes blev behandlet på stedet.

Routemaster
To af London's nye Routemaster-busser var involveret i ulykken. Det er busser, som har fået en del opmærksomhed, fordi de har erstattet den originale Routemaster fra 1956, som ellers efterhånden er et ikon for den engelske hovedstad.

Se også: Rally'ens Professor Dumbledor afslører alle hemmelighederne

Den nye bus har fået tilnavnet Borisbus, fordi en afløser til den originale model blev et emne i valgkampen om borgmesterkontoret i London i 2008. Det vandt Boris Johnson, og han har siden været central for at skubbe den nye bus frem politisk.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere