Mini laver pladderromantisk bryllupsbil til royale turtelduer

Brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle nærmer sig, og Mini er derfor gået all in på at lave en opsigtsvækkende bil til dagen

Det bliver ikke mere britisk: En 3-dørs Mini lavet specielt til det kommende royale bryllup. Foto: Mini
Det bliver ikke mere britisk: En 3-dørs Mini lavet specielt til det kommende royale bryllup. Foto: Mini

19. maj. Hvis ikke du allerede har ryddet kalenderen den lørdag og skrevet M+H med store bogstaver, så vil britiske Mini rigtig gerne have dig til det.

For i anledning af det royale bryllup mellem britiske prins Harry og Meghan Markle har man nemlig lavet en særlig bryllupsbil, der i både størrelse og elegance adskiller sig en hel del fra de britiske adelsvogne, man traditionelt ser til den slags begivenheder.

Der er altså ikke længere nogen vej uden om for de bilentusiaster, der indtil nu har forsøgt at manøvrere uden om hele den royale affære.

Lykønskninger til de nygifte
Bilen er baseret på en 3-dørs Mini, der har fået en lang række visuelle opdateringer. Taget er eksempelvis lavet med 3D-print og grafik, der bringer storbritanniens Union Jack sammen med det amerikanske Stars & Stripes, og ved blinklysene har man placeret emblemer med bogstaverne M+H.

Når dørerne åbnes projicerer bilen tilmed et lysbillede med ordene 'Just Married', (Nygift, red.) på vejen nedenunder.

Og det stopper ikke her. For inde i kabinen har de britiske indretningsarkitekter lavet instrumentbordet i passagersiden om til ét stort lykønskningskort: Brudeparrets fornavne er indgraveret sammen med bryllupsdatoen og sågar gode ønsker fra Mini til de nygifte.

Foto: Mini
Foto: Mini

Foto: Jakob Jørgensen Biler Bilgigant indrømmer: Vi er magtesløse mod tyve

Sælges på auktion
Selv om Mini umiddelbart ser ud til at have ramt maks. for, hvor meget lir man kan putte ind i så lille en bryllupsbil, så glimrer én detalje ved sit fravær. For hvor er dåserne? Det er en ommer.

Det lader heller ikke til, at der er store chancer for at få bilen at se på næste lørdag, når vi har sat os til rette foran flimmerkassen. Bilen skal nemlig ikke bruges som officiel bryllupsbil.

Den vil i stedet blive solgt på auktion efter brylluppet, og brudeparret har valgt, at overskuddet skal gå til velgørenhedsorganisationen The Children’s HIV Association.

Foto: All Over Biler Vanvittig prank: Bil dinglede fra bro

1 af 5 Foto: AP
2 af 5 Foto: Mini
3 af 5 Foto: Mini
4 af 5 Foto: Mini
5 af 5 Det bliver ikke mere britisk: En 3-dørs Mini lavet specielt til det kommende royale bryllup. Foto: Mini
0 kommentarer
Vis kommentarer