Motorvejsrestaurant: Ud med flæsk og friture. Ind med salat

Circle K satser på sundere mad og hyggeligere pauser. Godt det samme, for maden kan blive svær at hugge i sig henover et bilrat

Circle K vil som noget nyt tilbyde varme retter som kylling i karry og lasagne på tre tankstationer. Arkivfoto: Peter Hove Olesen
Circle K vil som noget nyt tilbyde varme retter som kylling i karry og lasagne på tre tankstationer. Arkivfoto: Peter Hove Olesen

Flæskestegssandwich, Faxe Kondi og en flad hundredmand på 4'eren. Tankstationens treenighed, der engang var en helt naturlig del af enhver længere køretur, har nu fået en konkurrent, der er målrettet helseglade danskere med større hang til ginger shots og kontaktløst betaling.

Det er brændstofkæden Circle K, der har brudt årtiers tanktradition for flæsk og friture med et nyt, sundere menukort.

For fremtiden skal man også kunne købe eksempelvis håndæltede pizzaer, kylling i karry og lasagne på farten, og ambitionen er, man herved kan gøre pausen på tankstationen både sundere og hyggeligere.

Lanceret tre steder
Det nye menukort er inspireret af street food-bølgen og er angiveligt resultatet af større efterspørgsel fra kunder, der allerede har kastet sig over nogle af de sunde alternativer, som kæden har på hylderne.

- Circle K går nye veje for at imødekomme et stadigt større ønske fra kunderne om mad lavet på gode råvarer og med masser af smag. Ginger shots, cafe latte og smoothies suppleres nu af et nyt madkoncept, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Menukortet er ind til videre lanceret på tre tankstationer - Skærup Øst og Skærup Vest ved Vejle samt Kildebjerg ved Odense.

En fartkontrol måtte torsdag eftermiddag og aften blitze mange hundrede på en indfaldsvej til Vejle. Arkivfoto: Martin Lehmann Biler 312 blitzet på farlig vej: - Det er klart flere end normalt

Hygge på tanken
Både lasagne, pizza og kylling i karry kræver et særligt talent at fortære henover et bilrat, og der er da også lagt op til, at man i højere grad lægger sin spisepause på tanken.

De tre tankstationer har derfor gennemgået en totalrenovering, og Circle K lover indbydende spisepladser med grønne planter, lyst træ og varme farver.

Alt håb er dog ikke ude, hvis man har for travlt til at slå sig ned her. I stedet for den vanlige 'twindog' kan man eksempelvis vælge sig en cæsarsalat eller en bagel. Hele menukortet er lavet sammen med cateringselskabet Maaltidet, som er mest kendt for sine frokostordninger.

Circle K skriver i pressemeddelsen, at man har ambitioner om at udfolde det nye madkoncept på flere tankstationer i de kommende år.

Den hurtige Astra blev fanget af et belgisk fartkamera tæt på grænsen til Frankrig. Foto: Opel Biler Bilist taget for at køre næsten 700 km/t. i tysk familiebil

14 kommentarer
Vis kommentarer