Annonce:
Annonce:

Noget for dig? McDonald's går sammen med VW om unik burgerbil

Burgerkæden har udviklet en særlig bil til dig, der er ualmindeligt glad for Big Mac, men ikke orker at sidde på restauranten

Annonce:
Følg Biler

Legende børn, duften af friture og den hurtige tilfredsstillelse, der følger første burgerbid, kan få både børn og (tømmermændsramte) voksne til at drømme om at lægge vejen forbi en fastfood-restaurant.

Men hvem siger, man behøver tage så langt for at få den fulde restaurantoplevelse? Hvorfor ikke lade denne gå i gang, allerede inden kunderne har forladt indkørslen? Det synes at være indgangsvinklen til den nye specialbil, som burgerkæden McDonald's har udviklet sammen med Volkswagen i Holland.

Bilen, der er døbt VW e-Golf 'McDrive Edition', kombinerer alt det bedste fra kædens restauranter med fire hjul og et rat. Man skal dog være en særlig kender for at spotte bilen blandt andre, for den er i lighed med restauranterne holdt forholdsvis anonym med grønne og gule farver.

Annonce:

Holder maden varm
I kabinen er det til gengæld svært at misse bilens inspirationskilde: Interiørlisterne er lavet i samme lyse trætype, som bruges i restauranterne, og den gyldne måge er broderet i nakkestøtterne.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Foto: Volkswagen Holland
Foto: Volkswagen Holland

Foto: Volkswagen Holland
Foto: Volkswagen Holland

VW-logoet i rattet er også erstattet af det gule 'M', ligesom bilens elmotor startes med et tryk på en lysende McDonald's-knap midt på instrumentbordet.

Og idémagerne bag bilen er ikke stoppet her. For at leve op til sit navn, 'McDrive Edition', skal bilen naturligvis appellere til dem, der holder af turen gennem kædens drive-in.

McDonald's har derfor udstyret bilen med afkølede kopholdere og et handskerum, der kan holde maden varm på vejen hjem. Kan man ikke vente så længe, medfølger også en speciallavet træbakke til pommes frites og burger, der kan sættes op mellem fører og rat.

Landsby træt af fartsyndere: Blitzer over 58.000 på to uger

Annonce:

Skal under hammeren
Nu mangler bare lyden af de legende børn, og er man ikke velsignet med sine egne støjsendere på bagsædet, er der hjælp at hente i den elektriske VW Golf. Her kan man nemlig vælge en særlig 'McDonald's Restaurant'-indstilling, der sender lyden af børnelatter ud i kabinen.

Under motorhjelmen er bilen holdt original. Motoren har 136 hestekræfter, og e-Golf klarer ifølge Volkswagen cirka 200 realistiske kilometer på én opladning.

Der er indtil videre ikke planer om at bygge mere end ét eksemplar af e-Golf 'McDrive Edition'. Den unikke model skal sælges på auktion under en en velgørenhedsgalla, som den hollandske Ronald McDonald børnefond afholder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: