Annonce:
Annonce:

Nu kan du endelig få Ronaldos bil hjem i indkørslen

Lego-udgaven af en Bugatti Chiron er i skalaen 1:8, så pas på, du ikke kører den over

Fodboldspilleren Christiano Ronaldo har en Chiron, og nu kan du også få den: Bugatti og Lego er gået sammen om at lave en særdeles virkelighedstro udgave af superbilen ud af Lego. Video: Lego
Annonce:
Følg Biler

Bugatti Chiron er et monstrøs og overdrevent transportredskab. Ikke nok med at det er en af verdens dyreste biler, det er også en af de hurtigste.

I september sidste år slog Bugatti Chiron verdensrekord i disciplinen 0-400-0 km/t., da den tidligere Formel 1-kører Juan Pablo Montoya på bare 41,96 sekunder formåede at få den tosædede turbomaskine til at accelerere fra 0 til 400 km/t - og tilbage til 0 igen.

Så måtte fodboldspilleren Cristiano Ronaldo have en, og nu kan bilglade Bugatti-fans - der ikke nødvendigvis har en årsløn på 700 millioner kroner - også få én hjem i deres garage.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Nummerpladen bliver digital: Koster kassen, men kan bruges til reklamer

Annonce:

En hel del billigere
Lego og Bugatti er nemlig gået sammen om en Lego Technic-version af Bugatti Chiron i skalaen 1:8. Legetøjsmodellen får nok svært ved at nå samme topfart på 420 km/t. som den ægte varer, men det betyder ikke, at bilens konstruktionen er enkel. Chiron-modellen består af intet mindre end 3.599 dele.

Den nye Chiron-model har dog fået skåret en hel del nuller af prisen. Hvor Ronaldos Chiron lander på cirka 19 millioner kroner før danske afgifter, så kan Lego-modellen fås fra 3200 kroner. Til gengæld skal man så også selv bygge den - en søndagsaktivitet, Ronaldo og sønnike sandsynligvis ikke har delt.

Den eksklusive Lego Technic-serie byder foruden Chrion-modellen på køretøjer som Porsche 911 GT3 RS, lastbilen Mack Anthem og motorcyklen BMW R 1200 GS Adventure.

Konceptet er at lave autentiske modeller af køretøjer fra virkeligheden, som skal samles, som det sker på den rigtige fabrik.

James Bonds bil kan blive din: Men der skal mere end håndører på bordet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: