Nu kan lempelse ses på trafikken

Det kan ses på trafikken, at blandt andet skolerne er åbnet for de mindste børn

Der er kommet mere trafik på de danske veje igen, selvom trafikken stadig ligger væsentligt under niveauet for samme periode sidste år. Arkivfoto: Finn Frandsen
Der er kommet mere trafik på de danske veje igen, selvom trafikken stadig ligger væsentligt under niveauet for samme periode sidste år. Arkivfoto: Finn Frandsen
Følg Biler

De mindste skolebørn kom tilbage i klasselokalerne i uge seks, og vinterferien er netop overstået, og det kan ses på personbiltrafikken, som er steget generelt på vejene og over Storebælt i de seneste uger.

Det oplyser Transportministeriet i en pressemeddelelse.

Personbiltrafikken generelt på vejene ligger dog fortsat under niveauet for samme periode sidste år

Så mange bilister gik i politiets fælder

Stadig markant lavere
I uge syv lå niveauet for biltrafik cirka 23 procent under niveauet for samme periode sidste år. Biltrafikken over Storebælt ligger cirka 18 procent under niveauet for den tilsvarende uge i 2020. I begyndelsen af februar var der knap 30 procent færre personbiler på vejene og over Storebælt i forhold til samme periode sidste år.

- Biltrafikken er steget i uge syv, men selvom al vinterferie bliver holdt i Danmark, er trafikken stadig markant lavere end sidste år i uge syv, og det viser mig, at danskerne stadig holde fast i at undgå unødvendige rejser,siger transportminister Benny Engelbrecht i pressemeddelelsen.

Store forskelle på sommerdæk: Disse skal du gå efter

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind