Ny elbil udsolgt på fem dage i Danmark: Købere kender ikke design og pris

Volkswagens nye rendyrkede elbil er gået som varmt brød

På få dage er VWs kommende rendyrkede elbil, ID.3 blevet udsolgt. Endnu har vi ikke fået lov at se bilens endelige design. Foto: Volkswagen
På få dage er VWs kommende rendyrkede elbil, ID.3 blevet udsolgt. Endnu har vi ikke fået lov at se bilens endelige design. Foto: Volkswagen

I onsdags åbnede Volkswagen for, at kunder mod at betale 7.000 kroner, kan reservere en særlig introduktionsmodel af deres nye rendyrkede elbil, ID.3.

Og nu er alle de biler, som kommer til Danmark i løbet af forsommeren 2020, blevet solgt.

Det fortæller FDM.dk.

Se også: Rækkevidde på over 500 km: Volkswagens rendyrkede elbil

Faktisk blev hele den danske skare af den særlige introduktionsmodel af ID.3'en reserveret, inden weekenden var gået, og dermed blev de alle solgt på bare fem dage.

Endnu vides det ikke, hvor meget bilen kommer til at koste, men som nævnt har det kostet de elbilglade danskere 7.000 kroner at reservere en 1st-edition, som den særlige udgave hedder.

Ud over ikke at kende prisen, ved de kunder, som allerede har reserveret en ID.3 1st faktisk heller ikke, hvordan bilen kommer til at se ud. Volkswagen ID.3 får først verdenspremiere i september på Frankfurt Motor Show, hvorfor den stadig er i forklædning som på billedet over artiklen.

Andre må vente
Hvis man er interesseret i en ID.3, og man ikke var en af dem, der nåede at reservere bilen på forhånd, skal man vente til november, hvor man vil kunne bestille bilen på normale vilkår.

Den danske importør af Volkswagen må ikke oplyse, hvor mange eksemplarer af intromodellen, som rent faktisk kommer til Danmark, men FDM Motor vurderer, 'at det er et lille, firecifret antal.'

Se også: Nu kan elbiler komme hurtigere fra København til Oslo

Volkswagen vil dog godt fortælle, at der samlet set i Europa vil blive solgt 30.000 af VW ID.3 1st, og at interessen er størst fra Tyskland, Norge, Holland og Sverige.

1.st-udgaven bliver udstyret med det mellemstore batteri og vil derfor have en rækkevidde på en opladning på 420 kilometer. FDM Motor gætter på, at prisen på denne model er på cirka 350.000 kroner.

47 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere