Populær bil-vært droppet af tv-program: - Trist

Den tidligere 'Top Gear'-vært vil ikke længere være at finde på tv-programmet

I 17 år har Tiff Needell været vært på bilprogrammet 'Fifth Gear', men nu er det slut. Foto: PR
I 17 år har Tiff Needell været vært på bilprogrammet 'Fifth Gear', men nu er det slut. Foto: PR

Til trods for at han var med til udvikle tv-programmet i dets spæde begyndelse, og at han har været vært på programmet i 17 år, er det nu slut med Tiff Needell som vært på bilprogrammet 'Fifth Gear', der bliver sendt på Discovery.

Det oplyser Tiff Needell selv på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

- Desværre har nogen hos Discovery besluttet, at 'Fifth Gear' bliver et bedre show uden mig. Trist tid for mig, da jeg var en central del af programmets udvikling, men hvis du kan lide at se mig have det sjovt i biler, har jeg det på 'Lovecars', skriver han i tweetet med henvisning til et Youtube-program, han også er en del af.

Svenskerne bag superbilen Jesko tror på, at de kan køre hurtigere end 300 miles i timen. Foto: Koenigsegg Biler Sår tvivl om Bugattis fartrekord

Tidligere F1-kører
Britiske Tiff Needell har tidligere vært på 'Top Gear' i 15, inden han blev vært på bilprogrammet 'Fifth Gear', hvis spæde udvikling han selv var en del af.

Siden hen har han været vært på programmet, som først blev sendt på Channel 5 og derefter Discovery Channel, i alt 17 år.

Inden han blev vært på 'Top Gear', nåede Needell også at køre enkelte Formel 1-løb.

Discovery har ikke offentliggjort noget om beslutningen at droppe Needell som vært på programmet.

Tiff Needell fortsætter med at lave bilprogrammet 'Lovecars' på youtube.

James May og Jeremy Clarkson kom i livsfare under optagelserne til The Grand Tour på grund af en voldsom storm. (Foto: Ritzau Scanpix) Intl. kendte Jeremy Clarkson afslører: James May blev næsten dræbt i tv-program

85 kommentarer
Vis kommentarer